Sfoglia per Autore  UGOLINI, TOMMASO

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
1H-NMR, HPSEC-RID, and HPAEC-PAD Characterization of Polysaccharides Extracted by Hydrodynamic Cavitation from Apple and Pomegranate By-Products for Their Valorization: A Focus on Pectin 2024 D'Agostino, Silvia; Cecchi, Lorenzo; Khatib, Mohamad; Domizio, Paola; Zoccatelli, Gianni; Civa, Valentina; Mainente, Federica; Breschi, Carlotta; Ugolini, Tommaso; Meneguzzo, Francesco; Zabini, Federica; Tagliavento, Luca; Mulinacci, Nadia; Zanoni, Bruno
HS-SPME-GC-MS and Chemometrics for the Quality Control and Clustering of Monovarietal Extra Virgin Olive Oil: A 3-Year Study on Terpenes and Pentene Dimers of Italian Cultivars 2024 Ugolini, Tommaso; Mattagli, Federico; Melani, Fabrizio; Zanoni, Bruno; Migliorini, Marzia; Trapani, Serena; Giambanelli, Elisa; Parenti, Alessandro; Mulinacci, Nadia; Cecchi, Lorenzo
Robust application of a chemometric model based on the relationships between 10 volatile compounds and sensory attributes to support the panel test in virgin olive oil quality classification in olive oil companies 2025 Cecchi, Lorenzo; Migliorini, Marzia; Digiglio, Irene; Ugolini, Tommaso; Trapani, Serena; Zanoni, Bruno; Mulinacci, Nadia; Melani, Fabrizio
Shelf-life of flavoured olive oil with chili pepper: Comparison between co-milling fresh chili peppers with olives and typical infusion flavouring methods over 18 months of storage 2025 Cecchi L.; Urciuoli S.; Ieri F.; Ugolini T.; D'Agostino S.; Breschi C.; Balli D.; Zanoni B.; Mulinacci N.
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile