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Assessing the sensory performance of a new formulation sweetener by Temporal Dominance of Sensation 2010 C. Dinnella; M. Borgogno; C. Masi; G.P. Zoboli; G. Falanga; E. Monteleone
La funzionalità sensoriale dell'olio d'oliva extravergine: effetto su gradimento, freschezza e proprietà sensoriali 2011 C. Masi; C. Dinnella; A. Recchia; M. Borgogno; E. Monteleone
Valutazione dinamica della prestazione sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione 2011 C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; A. Recchia; E. Monteleone
Valutazione della funzionalità sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione mediante il metodo della temporal Dominance of Sensations 2012 C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; S. Di Marzo; E. Monteleone
A new approach in Temporal Dominance of Sensation data analysis 2012 C. Masi; C. Dinnella; T. Naes; E. Monteleone
Sensory functionality of extra-virgin olive oil in vegetable foods assessed by Temporal Dominance of Sensations and Descriptive Analysis 2012 C. Dinnella; C.Masi; G. Zoboli; E. Monteleone
Profilo Dinamico di Biscotti alla mandorle in relazione con la preferenza dei consumatori 2013 C. Masi; C. Dinnella; G.P. Zoboli; E. Monteleone
Temporal Dominance of sensations: the use of frequency values for data analysis and interpretation 2013 C. Dinnella; C. Masi; T. Naes; E. Monteleone
A new approach in TDS data analysis: A case study on sweetened coffee 2013 Caterina Dinnella; Camilla Masi;Tormod Naes; Erminio Monteleone
Sensory Properties of Under-Roasted Coffee Beverages 2013 CAMILLA MASI; CATERINA DINNELLA; MASSIMO BARNABÀ; LUCIANO NAVARINI; ERMINIO MONTELEONE
How does it make you feel? A new approach to measuring emotions in food product experience 2014 Sara Spinelli; Camilla Masi; Caterina Dinnella; Gian Paolo Zoboli; Erminio Monteleone
The impact of individual variations in taste sensitivity on coffee perceptions and preferences 2015 Camilla Masi; Caterina Dinnella; Erminio Monteleone; John Prescott
Emotional responses to branded and unbranded foods 2015 Spinelli, S.; Masi, C.; Zoboli, G.P.; Prescott, J.; Monteleone, E.
Factors affecting bitterness perception and preference for coffee 2016 Camilla Masi
Caffeine metabolism rate influences coffee perception, preferences and intake 2016 Masi, Camilla; Dinnella, Caterina; Pirastu, Nicola; Prescott, John; Monteleone, Erminio
Sensory determinants of stated liking for vegetable names and actual liking for canned vegetables: A cross-country study among European adolescents 2016 Dinnella, Caterina; Morizet, David; Masi, Camilla; Cliceri, Danny; Depezay, Laurence; Appleton, Katherine M.; Giboreau, Agnés; Perez-Cueto, Federico J.A.; Hartwell, Heather; Monteleone, Erminio
Determinanti del contesto di consumo preferito in relazione alle differenze individuali. Un approccio all’analisi di risposte a domande aperte 2017 Spinelli, S., Masi, C., Zoboli, G.P., Dinnella, C., Monteleone, E.
Comparing Manual Counting to Automated Image Analysis for the Assessment of Fungiform Papillae Density on Human Tongue 2017 Piochi, Maria; Monteleone, Erminio; Torri, Luisa; Masi, Camilla; Almli, Valérie Lengard; Wold, Jens Petter; Dinnella, Caterina
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 2017 Monteleone, E; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F.
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