Sfoglia per Autore
Assessing the sensory performance of a new formulation sweetener by Temporal Dominance of Sensation
2010 C. Dinnella; M. Borgogno; C. Masi; G.P. Zoboli; G. Falanga; E. Monteleone
La funzionalità sensoriale dell'olio d'oliva extravergine: effetto su gradimento, freschezza e proprietà sensoriali
2011 C. Masi; C. Dinnella; A. Recchia; M. Borgogno; E. Monteleone
Valutazione dinamica della prestazione sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione
2011 C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; A. Recchia; E. Monteleone
Valutazione della funzionalità sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione mediante il metodo della temporal Dominance of Sensations
2012 C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; S. Di Marzo; E. Monteleone
A new approach in Temporal Dominance of Sensation data analysis
2012 C. Masi; C. Dinnella; T. Naes; E. Monteleone
Sensory functionality of extra-virgin olive oil in vegetable foods assessed by Temporal Dominance of Sensations and Descriptive Analysis
2012 C. Dinnella; C.Masi; G. Zoboli; E. Monteleone
Profilo Dinamico di Biscotti alla mandorle in relazione con la preferenza dei consumatori
2013 C. Masi; C. Dinnella; G.P. Zoboli; E. Monteleone
Temporal Dominance of sensations: the use of frequency values for data analysis and interpretation
2013 C. Dinnella; C. Masi; T. Naes; E. Monteleone
A new approach in TDS data analysis: A case study on sweetened coffee
2013 Caterina Dinnella; Camilla Masi;Tormod Naes; Erminio Monteleone
Sensory Properties of Under-Roasted Coffee Beverages
2013 CAMILLA MASI; CATERINA DINNELLA; MASSIMO BARNABÀ; LUCIANO NAVARINI; ERMINIO MONTELEONE
How does it make you feel? A new approach to measuring emotions in food product experience
2014 Sara Spinelli; Camilla Masi; Caterina Dinnella; Gian Paolo Zoboli; Erminio Monteleone
The impact of individual variations in taste sensitivity on coffee perceptions and preferences
2015 Camilla Masi; Caterina Dinnella; Erminio Monteleone; John Prescott
Emotional responses to branded and unbranded foods
2015 Spinelli, S.; Masi, C.; Zoboli, G.P.; Prescott, J.; Monteleone, E.
Factors affecting bitterness perception and preference for coffee
2016 Camilla Masi
Caffeine metabolism rate influences coffee perception, preferences and intake
2016 Masi, Camilla; Dinnella, Caterina; Pirastu, Nicola; Prescott, John; Monteleone, Erminio
Sensory determinants of stated liking for vegetable names and actual liking for canned vegetables: A cross-country study among European adolescents
2016 Dinnella, Caterina; Morizet, David; Masi, Camilla; Cliceri, Danny; Depezay, Laurence; Appleton, Katherine M.; Giboreau, Agnés; Perez-Cueto, Federico J.A.; Hartwell, Heather; Monteleone, Erminio
Determinanti del contesto di consumo preferito in relazione alle differenze individuali. Un approccio all’analisi di risposte a domande aperte
2017 Spinelli, S., Masi, C., Zoboli, G.P., Dinnella, C., Monteleone, E.
Comparing Manual Counting to Automated Image Analysis for the Assessment of Fungiform Papillae Density on Human Tongue
2017 Piochi, Maria; Monteleone, Erminio; Torri, Luisa; Masi, Camilla; Almli, Valérie Lengard; Wold, Jens Petter; Dinnella, Caterina
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project
2017 Monteleone, E; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Assessing the sensory performance of a new formulation sweetener by Temporal Dominance of Sensation | 2010 | C. Dinnella; M. Borgogno; C. Masi; G.P. Zoboli; G. Falanga; E. Monteleone | |
La funzionalità sensoriale dell'olio d'oliva extravergine: effetto su gradimento, freschezza e proprietà sensoriali | 2011 | C. Masi; C. Dinnella; A. Recchia; M. Borgogno; E. Monteleone | |
Valutazione dinamica della prestazione sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione | 2011 | C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; A. Recchia; E. Monteleone | |
Valutazione della funzionalità sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione mediante il metodo della temporal Dominance of Sensations | 2012 | C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; S. Di Marzo; E. Monteleone | |
A new approach in Temporal Dominance of Sensation data analysis | 2012 | C. Masi; C. Dinnella; T. Naes; E. Monteleone | |
Sensory functionality of extra-virgin olive oil in vegetable foods assessed by Temporal Dominance of Sensations and Descriptive Analysis | 2012 | C. Dinnella; C.Masi; G. Zoboli; E. Monteleone | |
Profilo Dinamico di Biscotti alla mandorle in relazione con la preferenza dei consumatori | 2013 | C. Masi; C. Dinnella; G.P. Zoboli; E. Monteleone | |
Temporal Dominance of sensations: the use of frequency values for data analysis and interpretation | 2013 | C. Dinnella; C. Masi; T. Naes; E. Monteleone | |
A new approach in TDS data analysis: A case study on sweetened coffee | 2013 | Caterina Dinnella; Camilla Masi;Tormod Naes; Erminio Monteleone | |
Sensory Properties of Under-Roasted Coffee Beverages | 2013 | CAMILLA MASI; CATERINA DINNELLA; MASSIMO BARNABÀ; LUCIANO NAVARINI; ERMINIO MONTELEONE | |
How does it make you feel? A new approach to measuring emotions in food product experience | 2014 | Sara Spinelli; Camilla Masi; Caterina Dinnella; Gian Paolo Zoboli; Erminio Monteleone | |
The impact of individual variations in taste sensitivity on coffee perceptions and preferences | 2015 | Camilla Masi; Caterina Dinnella; Erminio Monteleone; John Prescott | |
Emotional responses to branded and unbranded foods | 2015 | Spinelli, S.; Masi, C.; Zoboli, G.P.; Prescott, J.; Monteleone, E. | |
Factors affecting bitterness perception and preference for coffee | 2016 | Camilla Masi | |
Caffeine metabolism rate influences coffee perception, preferences and intake | 2016 | Masi, Camilla; Dinnella, Caterina; Pirastu, Nicola; Prescott, John; Monteleone, Erminio | |
Sensory determinants of stated liking for vegetable names and actual liking for canned vegetables: A cross-country study among European adolescents | 2016 | Dinnella, Caterina; Morizet, David; Masi, Camilla; Cliceri, Danny; Depezay, Laurence; Appleton, Katherine M.; Giboreau, Agnés; Perez-Cueto, Federico J.A.; Hartwell, Heather; Monteleone, Erminio | |
Determinanti del contesto di consumo preferito in relazione alle differenze individuali. Un approccio all’analisi di risposte a domande aperte | 2017 | Spinelli, S., Masi, C., Zoboli, G.P., Dinnella, C., Monteleone, E. | |
Comparing Manual Counting to Automated Image Analysis for the Assessment of Fungiform Papillae Density on Human Tongue | 2017 | Piochi, Maria; Monteleone, Erminio; Torri, Luisa; Masi, Camilla; Almli, Valérie Lengard; Wold, Jens Petter; Dinnella, Caterina | |
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project | 2017 | Monteleone, E; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile