Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 24
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Extra virgin olive oil: microbial ecology of the extractive processes and its effect on the aromatic composition of the final products 2012 S. Trapani; S. Guerrini; E. Mari; M. Migliorini; C. Cherubini; G. Gianni; B. Zanoni; M. Vincenzini
IDENTIFICATION AND ENUMERATION OF THE YEAST POPULATIONS OCCURRING IN THE EXTRACTION PROCESS OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL PRODUCED IN TUSCANY 2012 MARI E.; GUERRINI S.; MANCINI O.; VINCENZINI M.
A survey on yeast species occurring in the olive oil extraction process 2015 Lisa Granchi, Eleonora Mari, Simona Guerrini, Massimo Vincenzini
Enzymatic capabilities of oil-born yeasts and their impact on olive oil quality during its storage 2015 Lisa Granchi, Eleonora Mari, Simona Guerrini, Massimo Vincenzini
Investigation on microbiology of olive oil extraction process 2015 Guerrini, S.; Mari, E.; Migliorini, M.; Cherubini, C.; Trapani, S.; Zanoni, B.; Vincenzini, M.
Glutatione: evoluzione del contenuto di un antiossidante naturale durante la fermentazione alcolica spontanea di uve rosse. 2016 Mangani, Silvia; Cerretelli Martina; Buscioni, Giacomo; Mari, Eleonora; Guerrini, Simona; Granchi, Lisa; Vincenzini, Massimo
Investigation on microbiota of extra virgin olive oil extraction process 2016 Mari, Eleonora
Enumeration and rapid identification of yeasts during extraction processes of extra virgin olive oil in Tuscany 2016 Mari E.; Guerrini S.; Granchi L.; Vincenzini M.
Selection of autochthonous bacterial starters to produce typical Italian dry-fermented sausages with low biogenic amine content 2017 Simona Guerrini; Venturi, Manuel; Mangani, Silvia; Mari, Eleonora; Vincenzini, Massimo ; Granchi, Lisa
Quercetina in uve e vini Sangiovese: effetto della defogliazione precoce e dei lieviti coinvolti nella fermentazione alcolica 2017 Romboli Y., Galardi M., Buscioni G, Mangani S., Mari E., Granchi L.
Effect of Saccharomyces cerevisiae and Starmerella bacillaris on flavonol composition of Sangiovese wines. 2017 Buscioni G., Galardi M., Mangani S, Mari E., Romboli Y., Granchi L.
Quercetina in uve e vini Sangiovese: effetto della defogliazione precoce e dei lieviti coinvolti nella fermentazione alcolica 2018 Romboli Y., Galardi M., Buscioni G, Mangani S., Mari E., Granchi L,. Vincenzini M.
Development of a Machine for the Production of Liquid Wine Yeast to Induce Grape Juice Fermentations 2018 Guerrini, S.; Parenti, A; Angeloni, G; Masella, P; Barbato, D; Mari, E; Romboli, Y; Buscioni, G; Mangani, S; Guerrini, S; Granchi, L
Extra Virgin Olive Oil Quality as Affected by Yeast Species Occurring in the Extraction Process 2019 Simona Guerrini, Eleonora Mari, Damiano Barbato, Lisa Granchi
Selection of Indigenous Saccharomyces cerevisiae Strains and Exploitation of a Pilot-Plant to Produce Fresh Yeast Starter Cultures in a Winery 2021 Guerrini, Simona; Barbato, Damiano; Guerrini, Lorenzo; Mari, Eleonora; Buscioni, Giacomo; Mangani, Silvia; Romboli, Yuri; Galli, Viola; Parenti, Alessandro; Granchi, Lisa
Indigenous Aureobasidium pullulans Strains as Biocontrol Agents of Botrytis cinerea on Grape Berries 2021 Galli, Viola; Romboli, Yuri; Barbato, Damiano; Mari, Eleonora; Venturi, Manuel; Guerrini, Simona; Granchi, Lisa
MANUALE DELLE BUONE PRATICHE. Birra Agricola Toscana: Qualità e diversificazione per le sfide del futuro 2022 Silvio menghini, Veronica Alampi Sottini, Bruno Fabbri, Fabio Raddi, Caterina Dinnella, Lapo Pierguidi, Lisa Granchi, Eleonora Mari
Prove di utilizzo di un estratto di uva immatura in alternativa alla solforosa per la maturazione in legno di un vino Sangiovese 2022 Giovanna Fia, Lisa Granchi, Cristina Proserpio, Silvio menghini, Ella Pagliarini, Valentina Millarini, Eleonora Mari
Selection of Yeast and Lactic Acid Bacteria Strains, Isolated from Spontaneous Raw Milk Fermentation, for the Production of a Potential Probiotic Fermented Milk 2022 Galli V.; Venturi M.; Mari E.; Guerrini S.; Granchi L.
Characterization of the microbial community in ripened Pecorino Toscano cheese affected by pink discoloration 2022 Daghio, Matteo; Pini, Francesco; Espinoza-Tofalos, Anna; Conte, Giuseppe; Mari, Eleonora; Giannerini, Fabiola; Giovannetti, Luciana; Buccioni, Arianna; Franzetti, Andrea; Granchi, Lisa; Mele, Marcello; Rampazzo, Giulia; Gazzotti, Teresa; Zironi, Elisa; Viti, Carlo
Mostrati risultati da 1 a 20 di 24
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile