Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 16 di 16
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Relationship between the oil and sugar content in olive oil fruits from Moraiolo and Leccino cultivars during ripening 2011 M.Migliorini; C.Cherubini; M.Mugelli; G.Gianni; S.Trapani; B.Zanoni
Chemical and sensory characterization of monocultivar extra-virgin olive oils 2012 Dinnella, C.; Migliorini, M.; Recchia, A.; Cherubini, C.; Zanoni, B.; Trapani, S.; Gianni, G.; Monteleone, E.
Extra virgin olive oil: microbial ecology of the extractive processes and its effect on the aromatic composition of the final products 2012 S. Trapani; S. Guerrini; E. Mari; M. Migliorini; C. Cherubini; G. Gianni; B. Zanoni; M. Vincenzini
Technological ripening indices of olive oil fruits 2012 C. Cherubini; M. Migliorini; L. Cecchi; S. Trapani; B. Zanoni
New operating conditions to increase quality and sustainability of olive oil production chain 2012 M. Migliorini; C. Cherubini; L. Cecchi; G. Gianni; S. Trapani; B. Zanoni
Harvest Time Prediction of Olive Oil Fruits by Evolution of Ripening Biochemical Indices 2014 S. Trapani; M. Migliorini; C. Cherubini; L. Cecchi; B. Zanoni
Investigation on microbiology of olive oil extraction process 2015 Guerrini, S.; Mari, E.; Migliorini, M.; Cherubini, C.; Trapani, S.; Zanoni, B.; Vincenzini, M.
L'essiccamento della pasta in corrente d'aria a bassa temperatura 2015 Baronti, N.; Trapani, S.; Zanoni, B.
Development and validation of rapid methods to measure indices of ripening for olive oil fruits based on NIR spectroscopy 2015 Trapani, S.; Migliorini, M.; Bernocchi, A.; Cecchi, L.; Cherubini, C.; Zanoni, B.
Kinetics study fo oil coalescence on olive paste during malaxation 2015 Trapani, S.; Guerrini, L.; Canuti, V.; Masella, P.; Caruso, G.; Gucci, R.; Parenti, A.; Zanoni, B.
Radio frequency treatment for postharvest disinfestation of dates 2015 Garbati Pegna, Francesco; Sacchetti, Patrizia; Canuti, Valentina; Trapani, Serena; Bergesio, Carlo; Belcari, Antonio; Zanoni, Bruno; Meggiolaro, Ferdinando .
Methods and Indices for Monitoring and Optimization of Extra Virgin Olive Oil Production 2016 Serena Trapani
Direct quantitative indices for ripening of olive oil fruits to predict harvest time 2016 Trapani, S.; Migliorini, M.; Cherubini, C.; Cecchi, L.; Canuti, V.; Fia, G.; Zanoni, B.
Radio frequency irradiation treatment of dates in a single layer to control Carpophilus hemipterus 2017 Garbati Pegna, Francesco; Sacchetti, Patrizia; Canuti, Valentina; Trapani, Serena; Bergesio, Carlo; Belcari, Antonio; Zanoni, Bruno; Meggiolaro, Ferdinando
A kinetic approach to predict the potential effect of malaxation time-temperature conditions on extra virgin olive oil extraction yield 2017 Trapani, S.; Guerrini, L.; Masella, P.; Parenti, A.; Canuti, V.; Picchi, M.; Caruso, G.; Gucci, R.; Zanoni, B.
Indirect indices of oxidative damage to phenolic compounds for the implementation of olive paste malaxation optimization charts 2017 Trapani, S.; Breschi, C.; Cecchi, L.; Guerrini, L.; Mulinacci, N.; Parenti, A.; Canuti, V.; Picchi, M.; Caruso, G.; Gucci, R.; Zanoni, B
Mostrati risultati da 1 a 16 di 16
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile