Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Sensory determinants of stated liking for vegetable names and actual liking for canned vegetables: A cross-country study among European adolescents 2016 Dinnella, Caterina; Morizet, David; Masi, Camilla; Cliceri, Danny; Depezay, Laurence; Appleton, Katherine M.; Giboreau, Agnés; Perez-Cueto, Federico J.A.; Hartwell, Heather; Monteleone, Erminio
Exploring salient dimensions in a free sorting task: A cross-country study within the elderly population 2017 Cliceri, Danny; Dinnella, Caterina; Depezay, Laurence; Morizet, David; Giboreau, Agnés; Appleton, Katherine M.; Hartwell, Heather; Monteleone, Erminio
Un approccio implicito per la valutazione delle attitudini verso piatti a base vegetale e animale 2017 Cliceri, D.*, Fusi, R., Dinnella, C., T. Marzi, Spinelli, S., Monteleone E.
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 2017 Monteleone, E; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F.
New methodological approaches to investigate vegetables preference among consumers 2018 Danny Cliceri
The influence of psychological traits, beliefs and taste responsiveness on implicit attitudes toward plant- and animal-based dishes among vegetarians, flexitarians and omnivores 2018 Cliceri, Danny*; Spinelli, Sara; Dinnella, Caterina; Prescott, John; Monteleone, Erminio
Effect of glass shape on subjective and behavioral consumer responses in a real-life context of drinking consumption 2018 Cliceri, Danny; Petit, Estelle; Garrel, Claire; Monteleone, Erminio; Giboreau, Agnes
Relationships between intensity and liking for chemosensory stimuli in food models: A large-scale consumer segmentation 2022 Endrizzi I.; Cliceri D.; Menghi L.; Aprea E.; Charles M.; Monteleone E.; Dinnella C.; Spinelli S.; Pagliarini E.; Laureati M.; Torri L.; Bendini A.; Toschi T.G.; Sinesio F.; Predieri S.; Gasperi F.
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile