Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 7 di 7
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
La funzionalità sensoriale come strumento di valorizzazione delle proprietà sensoriali di oli di oliva extravergini di pregio 2013 Piochi, M; Dinnella C.; Recchia Annamaria; Monteleone E;
Descriptive sensory analysis and consumers' preference for dietary fibre- and polyphenol-enriched tomato purees obtained using winery by-products 2015 Torri, Luisa; Piochi, Maria; Lavelli, Vera; Monteleone, Erminio
Comparing Manual Counting to Automated Image Analysis for the Assessment of Fungiform Papillae Density on Human Tongue 2017 Piochi, Maria; Monteleone, Erminio; Torri, Luisa; Masi, Camilla; Almli, Valérie Lengard; Wold, Jens Petter; Dinnella, Caterina
Indices of individual variation in taste responsiveness 2018 Maria Piochi
Individual differences in responsiveness to oral sensations and odours with chemesthetic activity: relationships between sensory modalities and impact on the hedonic response 2021 Piochi, Maria; Dinnella, Caterina; Spinelli, Sara; Monteleone, Erminio; Torri, Luisa
CO2 Reaction-Diffusion Experiments in Shales and Carbonates 2023 Montegrossi G.; Cantucci B.; Piochi M.; Fusi L.; Misnan M.S.; Rashidi M.R.A.; Abu Bakar Z.A.; Tuan Harith Z.Z.; Bahri N.H.S.; Hashim N.
Methods for fungiform papillae assessment: A collaborative study among European research units 2024 Piochi, Maria; Spinelli, Sara; Melis, Melania; Laureati, Monica; Feeney, Emma; Methven, Lisa; Yang, Qian; Monteleone, Erminio; Torri, Luisa; Ford, Rebecca; Pagliarini, Ella; Barbarossa, Iole Tomassini; Dinnella, Caterina
Mostrati risultati da 1 a 7 di 7
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile