Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 100
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Red Wine Aroma: Identification of Headspace Constituents 1975 M. BERTUCCIOLI; R. VIANI
Aroma analysis of virgin olive oil by head spce (volatiles) and extraction (polyphenols) techniques 1978 G. Montedoro; M. Bertuccioli; F. Anichini
Screening for extracellular acid protease(s) production by wine yeasts 1987 I. ROSI; L. COSTAMAGNA;M. BERTUCCIOLI
Attività enzimatiche dei lieviti vinari: le proteasi extracellulari 1988 I. Rosi; L. Costamagna; M. Bertuccioli
Chemometric investigation of red wine "quality" using instrumental and sensory data. 1989 M. BERTUCCIOLI
Food quality optimization 1990 S. CLEMENTI; G. CRUCIANI; G. GIULIETTI; M. BERTUCCIOLI; I. ROSI
Recent advancments in Sensory Analysis of cheese 1991 E. PAGLIARINI; P. LEMBO; M. BERTUCCIOLI
Impiego delle metodologie chemiometriche per l'interpretazione dei dati sensoriali 1992 M. Bertuccioli; I. Rosi; E. Monteleone; F. Galgano
Identificazione e controllo dei parametri di qualità del vino. L'esempio dell'Aglianico del Vulture 1992 E. Monteleone; I. Rosi; M. Salicone; M. Bertuccioli
The influence of lipid addition on fatty acid composition of Saccharomyces cerevisiae and aroma characteristics of experimental wines 1992 I. Rosi; M. Bertuccioli
Sensory and instrumental measurement of olive oil aroma 1993 M. Bertuccioli; E. Monteleone; G. Caporale; E. Pagliarini
Fermentation and skin contact time effects on quality of Aglianico wine 1993 I. Rosi; E. Monteleone; E. Dinardo; M. Bertuccioli
A study of the sensory and nutritional quality of virgin olive oil in relation to variety, ripeness and extraction technology. Overview of the three year study and conclusion 1994 M. Bertuccioli
PRODUCT OPTIMIZATION 1994 M. BERTUCCIOLI; I. ROSI
Optimization of virgin olive oil quality in relation to fruit ripening and storage 1995 E. Monteleone; G. Caporale; L. Lencioni; F. Favati; M. Bertuccioli
Rapid extraction and determination of phenols in extra virgin olive oil 1995 F. Favati; G. Caporale; E. Monteleone; M. Bertuccioli
Progress in Preference Mapping 1996 M. Bertuccioli; E. Monteleone; E. Pagliarini
LE GLICOSIDASI DEI LIEVITI E LA FRAZIONE AROMATICA DEI VINI. 1996 I. ROSI; M. BERTUCCIOLI
Enzymatic hydrolisis of monoterpene glycosides of different grape varietes with a beta-glucosidase from yeast 1996 I. ROSI; M. VINELLA, A. GHERI, M. BERTUCCIOLI
New method for preference mapping 1996 M. Bertuccioli; E. Monteleone; E. Pagliarini
Mostrati risultati da 1 a 20 di 100
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile