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Evaluation of spreadability of food products by penetration tests and panel scores
1988 C.Pompei; M.Lucisano; B.Zanoni; E.Casiraghi
Development of two imitative methods of spreadability evaluation and comparison with penetration tests
1988 C.Pompei; E.Casiraghi; M.Lucisano; B.Zanoni
Repertorio della Ricerca nel Settore Alimentare in Italia
1988 C.Cantarelli; F.Vincenzi; B.Zanoni
Starch-water, gluten-water interactions: differential flux calorimetry investigations
1988 M.Rossi; A.Schiraldi; B.Zanoni
La nuova strategia di normazione europea in campo alimentare
1989 B.Zanoni
Riflessione strategica sul ruolo e le attività dell'UNI in tema di normazione alimentare
1990 C.Peri; P.Visintin; B.Zanoni
Starch gelation in baking processes of simple and complex food systems: a DSC investigation.
1990 B.Zanoni; D.Smaldone; A.Schiraldi
Nuova metodica di isolamento e dosaggio dei derivati di ossidazione del colesterolo da materie prime e prodotti dell'industria alimentare
1990 A.Fontana; F.Antoniazzi; C.Arnoldi; G.Cimino; E.Trivellone; B.Zanoni
Qualità e certificazione dei prodotti alimentari
1991 B.Zanoni
Starch gelatinization in chemically leavened bread baking
1991 B.Zanoni; D.Smaldone; A.Schiraldi
Effect of moisture and temperature on the specific heat of bread
1991 B.Zanoni; M.Petronio
Modellazione dell'operazione di cottura dei prodotti da forno
1991 B.Zanoni; C.Peri; S.Pierucci
I riferimenti normativi della qualita' e della certificazione
1992 B.Zanoni
Modelling the aqueous extraction of soluble substances from ground roasted coffee
1992 B.Zanoni; E.Pagliarini; C.Peri
Coffee ultrafiltration: composition and shelf-life of the permeate
1992 B.Zanoni; E.Pagliarini
High-resolution NMR detection of cholesterol oxides in spray-dried egg yolk
1992 A.Fontana; F.Antoniazzi; G.Cimino; G.Mazza; E.Trivellone; B.Zanoni
Effetto degli ingredienti sulla gelatinizzazione dell'amido in impasti per prodotti da forno
1992 B.Zanoni; A.Schiraldi
A predictive bacteriology model applied to the production process of Bologna sausages
1992 B.Zanoni; C.Garzaroli; S.Anselmi
Modelli di Predictive Bacteriology in un'emulsione carnea tipo mortadella.
1992 B. Zanoni; C. Peri; G. Rondinini
Study of the bread baking process. I. A phenomenological model
1992 B.Zanoni; C.Peri; S.Pierucci
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