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An HPLC-DAD-MS study to evaluate the phenolic profiles in olive fruits from typical Tuscan cultivars over the ripening 2011 Cecchi Lorenzo, Mulinacci Nadia, Innocenti Marzia, Romani Annalisa, Zanoni Bruno
Technological ripening indices of olive oil fruits 2012 C. Cherubini; M. Migliorini; L. Cecchi; S. Trapani; B. Zanoni
Phenolic compounds as possible precursors of oleocanthal: distribution in the different parts of the fruits over the ripening for three Tuscan cvs 2012 Cecchi L.; Innocenti M.; Migliorini M.; Cherubini C.; Zanoni B.; Mulinacci N
New operating conditions to increase quality and sustainability of olive oil production chain 2012 M. Migliorini; C. Cherubini; L. Cecchi; G. Gianni; S. Trapani; B. Zanoni
Preliminary studies of the phenolic compounds evolution with the storage time of olive fruits via HPLC/MS 2012 Cecchi L.; Migliorini M.; Cherubini C.; Mulinacci N.; Innocenti M.; Zanoni B
Understanding degradation of phenolic compounds during olive oil processing by inhibitor addition 2012 M. Migliorini; L. Cecchi; C. Cherubini; S. Trapani; E. Cini; B. Zanoni
Identification and assay of carbohydrates in olive drupes by cesium attachment electrospray tandem mass spectrometry (ESI-MS/MS) 2012 A. Russo; M. Migliorini; L. Cecchi; C. Cherubini; M. Giusti; B. Zanoni; E. Perri; M. Nardi; G. Sindona
Phenolic profiles, oil amount and sugar content during olive ripening of three typical Tuscan cultivars to detect the best harvesting time for oil production 2013 Lorenzo Cecchi; Marzia Migliorini; Chiara Cherubini; Matteo Giusti; Bruno Zanoni; Marzia Innocenti; Nadia Mulinacci
Degradazione dei composti fenolici durante la conservazione dell'olio extra vergine di oliva 2013 M. Migliorini; C. Cherubini; L. Cecchi; B. Zanoni
Harvest Time Prediction of Olive Oil Fruits by Evolution of Ripening Biochemical Indices 2014 S. Trapani; M. Migliorini; C. Cherubini; L. Cecchi; B. Zanoni
Nuove tecnologie per la filtrazione di olio extra vergine di oliva 2014 Alessandro Parenti; Lorenzo Guerrini; Piernicola Masella; Marzia Migliorini; Chiara Cherubini; Lorenzo Cecchi; Martina Fortini; Giorgio Mori; Nico Sartori
Preliminary studies on phenolic behavior in lyophilised olives 2014 Cecchi Lorenzo; Marzia Migliorini; Chiara Cherubini; Marzia Innocenti; Nadia Mulinacci
DETECTION BY HPLC/TOF-MS OF ISOBARIC LIGNANS FROM LAMPANTE AND REFINED OLIVE OIL AS POSSIBLE QUALITY MARKERS 2015 Cecchi, Lorenzo, Innocenti, Marzia, Mulinacci, Nadia
Development and validation of rapid methods to measure indices of ripening for olive oil fruits based on NIR spectroscopy 2015 Trapani, S.; Migliorini, M.; Bernocchi, A.; Cecchi, L.; Cherubini, C.; Zanoni, B.
An innovative cheap filtration system to improve the conservation of extra virgin olive oil 2015 Cecchi Lorenzo; Migliorini Marzia; Fortini Martina; Cherubini Chiara; Guerrini Lorenzo; Parenti Alessandro
Whole lyophilized olives of three Tuscan cultivars at different stages of ripening: phenolic content and potential application as nutraceutical products. 2015 Lorenzo Cecchi; Marzia Migliorini; Chiara Cherubini; Marzia Innocenti; Nadia Mulinacci
The case of the 2014 crop season in Tuscany: A survey of the effect of the olive fruit fly attack 2016 Cecchi, L.; Migliorini, M.; Cherubini, C.; Trapani, S.; Zanoni, B
Feasibility of filter-based NIR spectroscopy for the routine measurement of olive oil fruit ripening indices 2016 Trapani, Serena; Migliorini, Marzia; Cecchi, Lorenzo; Giovenzana, Valentina; Beghi, Roberto; Canuti, Valentina; Fia, Giovanna; Zanoni, Bruno
Shelf life and quality of olive oil filtered without vertical centrifugation 2016 Fortini, Martina; Migliorini, Marzia; Cherubini, Chiara; Cecchi, Lorenzo; Guerrini, Lorenzo; Masella, Piernicola; Parenti, Alessandro
Direct quantitative indices for ripening of olive oil fruits to predict harvest time 2016 Trapani, S.; Migliorini, M.; Cherubini, C.; Cecchi, L.; Canuti, V.; Fia, G.; Zanoni, B.
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