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Calcium salts of olive oil and protected methionine in the diet of lactating ewes: preliminary results. 1999 M. ANTONGIOVANNI; P. SECCHIARI; A. PISTOIA; A. SERRA; A. BUCCIONI
Intramuscolar fat quality of wild Fallow Deer (Dama dama) meat. Progress in Nutrition 2001 P. SECCHIARI; E. BOSELLI; A. SERRA; M. MELE; S. SAVIOLI; A. BUCCIONI; G. FERRUZZI; F. PAOLETTI
Effect of dietary fat on milk fat acidic composition of ewes and cows 2001 P. SECCHIARI; M. ANTONGIOVANNI; M. MELE; A. SERRA; A. BUCCIONI; G. FERRUZZI; F. PAOLETTI
Conjugated linoleic acid content in milk of three dairy sheep breeds 2001 P. SECCHIARI; M. MELE; A. SERRA; A. BUCCIONI; M. ANTONGIOVANNI; G. FERRUZZI; F. PAOLETTI; L. ANDREOTTI
Effects of omega-3 and cla on nutritional traits of foods of animal origin 2001 M. ANTONGIOVANNI; A. BUCCIONI; M. MELE
Variabilità del contenuto in acido linoleico coniugato (cla) nel latte di tre differenti razze ovine 2001 P. SECCHIARI; M. MELE; A. SERRA; A. BUCCIONI; M. ANTONGIOVANNI; G. FERRUZZI; F. PAOLETTI; L. ANDREOTTI
Effect of fat source on c18:1 trans fatty acids and cla milk content in italian friesian dairy cows 2001 P. SECCHIARI; M. ANTONGIOVANNI; M. MELE; A. SERRA; A. BUCCIONI; G. FERRUZZI; F. PAOLETTI
Evoluzione del contenuto dei principali isomeri geometrici e posizionali dell’acido linoleico coniugato (CLA) nel liquido ruminale durante i processi fermentativi in vitro. 2001 A. Buccioni
Rumen degradation kinetics of feeds measured by means of in vitro gas production 2001 A. BUCCIONI; M. ANTONGIOVANNI; S. RAPACCINI; F. PETACCHI
Effect of fat source on forage quality assessed by means of the gas production tecnique 2002 A. BUCCIONI; F. PETACCHI
Development of geometrical and positional isomers of conjugated linoleic acid (cla) and c18:1 fatty acids in rumen fluid during in vitro fermentation 2002 A. BUCCIONI; M. ANTONGIOVANNI; F. PETACCHI; M. MELE; A. SERRA; P. SECCHIARI; D. BENVENUTI
Qualità nel latte di pecore sarde in relazione al contenuto di grasso e di foraggio della dieta 2002 M. MELE; F. PETACCHI; A. BUCCIONI; A. SERRA; G. FERRUZZI; M. ANTONGIOVANNI; P. SECCHIARI
Strategie nutrizionali per il miglioramento della frazione lipidica degli alimenti di origine animale 2002 M. ANTONGIOVANNI; A. BUCCIONI; M. MELE
Al pollo piace l’olio d’oliva 2002 M. ANTONGIOVANNI; S. RAPACCINI; F. PETACCHI; A. BUCCIONI
Attività ruminali e presenza di acidi grassi trans e di cla nei lipidi del latte e della carne 2002 A. BUCCIONI; M. ANTONGIOVANNI; F. PETACCHI
The gas production techniche for assessment of forage quality: a promising approach 2002 M. ANTONGIOVANNI; A. BUCCIONI; S. RAPACCINI
Milk fatty acids composition of three Italian sheep breeds 2002 P. SECCHIARI; M. MELE; A. SERRA; A. BUCCIONI; F. PAOLETTI
Olive oil calcium soaps and rumen protected methionine in the diet of lactating ewes: effect on the milk quality 2002 M. ANTONGIOVANNI; P. SECCHIARI; M. MELE; A. BUCCIONI; A. SERRA; G. FERRUZZI; S. RAPACCINI; A. PISTOIA
Field bean (Vicia faba var. minor) as a protein feed for growing lambs with and without protected lysine and methionine supplementation. 2002 M. ANTONGIOVANNI; A. ACCIAIOLI; O. FRANCI; M. PONZETTA; C. PUGLIESE; A. BUCCIONI; M. BADII
I sottoprodotti degli agrumi nell’alimentazione dei broiler 2003 F. PETACCHI; A. BUCCIONI; M. ANTONGIOVANNI; G. CAPIZZANO
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