analisi chimica su prodotti fermentati a base di cereali della tradizione africana e toscana

Phytochemicals in fermented cereals typical of sub-saharan africa and tuscan tradition: identification by HPLC-ESI-MSN and Time Of Flight Mass Spectrometry / Bellumori, Maria; Innocenti, Marzia; Pucci, Laura; Longo, Vincenzo; Lionetti, Paolo; Di Paola, Monica; Mulinacci, Nadia. - ELETTRONICO. - (2016), pp. 67-67. (Intervento presentato al convegno International Conference Massa 2016).

Phytochemicals in fermented cereals typical of sub-saharan africa and tuscan tradition: identification by HPLC-ESI-MSN and Time Of Flight Mass Spectrometry

BELLUMORI, MARIA;INNOCENTI, MARZIA;LIONETTI, PAOLO;DI PAOLA, MONICA;MULINACCI, NADIA
2016

Abstract

analisi chimica su prodotti fermentati a base di cereali della tradizione africana e toscana
2016
International Conference Massa 2016
International Conference Massa 2016
Bellumori, Maria; Innocenti, Marzia; Pucci, Laura; Longo, Vincenzo; Lionetti, Paolo; Di Paola, Monica; Mulinacci, Nadia
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