This work describes the application of molecular and genetic methods to the assessment of genetic variation in yeast populations, discovery a great genetic diversity and evidences of genetic isolation.

Genetic and molecular Diversity in S. cerevisiae natural populations / D. CAVALIERI; C. BARBERIO; E. CASALONE; F. PINZAUTI; F. SEBASTIANI; R.K. MORTIMER; M. POLSINELLI. - In: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY. - ISSN 1330-9862. - STAMPA. - 36 (1):(1998), pp. 45-50.

Genetic and molecular Diversity in S. cerevisiae natural populations.

CAVALIERI, DUCCIO;BARBERIO, CLAUDIA;CASALONE, ENRICO;SEBASTIANI, FEDERICO;POLSINELLI, MARIO
1998

Abstract

This work describes the application of molecular and genetic methods to the assessment of genetic variation in yeast populations, discovery a great genetic diversity and evidences of genetic isolation.
1998
36 (1)
45
50
D. CAVALIERI; C. BARBERIO; E. CASALONE; F. PINZAUTI; F. SEBASTIANI; R.K. MORTIMER; M. POLSINELLI
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificatore per citare o creare un link a questa risorsa: https://hdl.handle.net/2158/251671
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact