Presentazione a convegno internazionale su uso delle microalghe come ingrediente della dieta di pesci carnivori

The use of microalgae as dietary ingredients for marine carnivorous fish / TULLI F.; CHINI ZITTELLI G.; BRUNO M.; VENTURINI S.; GIORGI G.; PARISI G.; POLI B.M.; TREDICI M.; TIBALDI E.. - STAMPA. - (2012), pp. 9-9. (Intervento presentato al convegno Euro Fed Lipid. Novel Sources for Omega-3 for Food and Feed tenutosi a Copenhagen nel 14-15 November 2012).

The use of microalgae as dietary ingredients for marine carnivorous fish.

VENTURINI, SILVIA;GIORGI, GIANLUCA;PARISI, GIULIANA;POLI, BIANCA MARIA;TREDICI, MARIO;
2012

Abstract

Presentazione a convegno internazionale su uso delle microalghe come ingrediente della dieta di pesci carnivori
2012
book of abstracts. Novel Sources for Omega-3 for Food and Feed
Euro Fed Lipid. Novel Sources for Omega-3 for Food and Feed
Copenhagen
TULLI F.; CHINI ZITTELLI G.; BRUNO M.; VENTURINI S.; GIORGI G.; PARISI G.; POLI B.M.; TREDICI M.; TIBALDI E.
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