The Authors report the results of an investigation carried out on fresh and soft cheeses of different types and origin, commercialized in the area if Florence, with the purpose of detecting the possible presence of Listetria monocytogenes.

Patogeni emergenti nel settore alimentare : qualche osservazione sull'isolamento si microrganismi del genere Listeria in campioni di formaggi freschi e molli / Tiscione E.; Donato R.; Lo Nostro A.; Galassi L.; Ademollo B.. - In: L'IGIENE MODERNA. - ISSN 0019-1655. - STAMPA. - 103:(1995), pp. 19-28.

Patogeni emergenti nel settore alimentare : qualche osservazione sull'isolamento si microrganismi del genere Listeria in campioni di formaggi freschi e molli.

TISCIONE, EMILIA;DONATO, ROSA;LO NOSTRO, ANTONELLA;
1995

Abstract

The Authors report the results of an investigation carried out on fresh and soft cheeses of different types and origin, commercialized in the area if Florence, with the purpose of detecting the possible presence of Listetria monocytogenes.
1995
103
19
28
Tiscione E.; Donato R.; Lo Nostro A.; Galassi L.; Ademollo B.
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