Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Characterisation of the polyphenol content in the kiwifruit (Actinidia deliciosa) exocarp for the calibration of a fruit-sorting optical sensor 2013 Patrizia Pinelli; Annalisa Romani; Elisa Fierini; Damiano Remorini; Giovanni Agatic
“Dairy products curdled with vegetal rennet and enriched by natural antioxidants” 2014 Scardigli, A.; Pinelli, P.; Fierini, E.; Gallori, S.; Romani, A.
Biophenols characterization of extra virgin olive oil extracts and in vitro test on a model of colorectal cancer cells 2016 MULAS STEFANO, PALMINI GAIA; Elisa, Fierini; Francesca, Ieri; Annalisa, Tanini; Barbara, Pampaloni; Marialuisa, Brandi; Annalisa, Romani
Prediction models for assessing anthocyanins in grape berries by fluorescence sensors: Dependence on cultivar, site and growing season 2018 Patrizia, Pinelli; Annalisa, Romani; Elisa, Fierini; Giovanni, Agati
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile