Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 25 di 25
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Physical characteristics of eggs from Hy-line Brown layers fed with Hermetia illucens larvae meal. 2019 Addeo N.F., Moniello G., Bovera F., Panettieri V., Hassun G., Benvenuti D., Pezzati A., Parisi G., & Secci G.
Carcass characteristics of Massese lamb in different rearing system 2019 Becciolini V., Parrini S., Nannucci L., Franci O., Sirtori F., Pezzati A., Acciaioli A.,
Effects of Protein Restriction on Performances and Meat Quality of Cinta Senese Pig Reared in an Organic System 2019 Aquilani, Chiara; Sirtori, Francesco; Franci, Oreste; Acciaioli, Anna; Bozzi, Riccardo; Pezzati, Antonio; Pugliese, Carolina
Evolution of volatile compounds and physical, chemical and sensory characteristics of Toscano PDO ham from fresh to dry-cured product 2020 Sirtori, Francesco; Dimauro, Corrado; Bozzi, Riccardo; Aquilani, Chiara; Franci, Oreste; Calamai, Luca; Pezzati, Antonio; Pugliese, Carolina
Characterization of Subcutaneous Fat of Toscano Dry-Cured Ham and Identification of Processing Stage By Multivariate Analysis Approach Based on Volatile Profile 2021 Francesco Sirtori, Chiara Aquilani, Corrado Dimauro, Riccardo Bozzi, Oreste Franci, Luca Calamai, Antonio Pezzati, Carolina Pugliese
Mostrati risultati da 21 a 25 di 25
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile