The work define a kinetic model for mass loss, colour changes, phisical and mechanical propertis changes during thermal modification in conventuonal oven at different temperatures.

Kinetic analysis of poplar wood properties by thermal modification in conventional oven / Marcon B.; Goli G.; Matsuo-Ueda M.; Denaud L.; Umemura K.; Gril J.; Kawai S.. - In: IFOREST. - ISSN 1971-7458. - ELETTRONICO. - 11:(2018), pp. 131-139. [10.3832/ifor2422-010]

Kinetic analysis of poplar wood properties by thermal modification in conventional oven

Goli G.;
2018

Abstract

The work define a kinetic model for mass loss, colour changes, phisical and mechanical propertis changes during thermal modification in conventuonal oven at different temperatures.
2018
11
131
139
Marcon B.; Goli G.; Matsuo-Ueda M.; Denaud L.; Umemura K.; Gril J.; Kawai S.
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
iForest_ifor2422-010_Marcon.pdf

accesso aperto

Tipologia: Pdf editoriale (Version of record)
Licenza: Creative commons
Dimensione 1.1 MB
Formato Adobe PDF
1.1 MB Adobe PDF
iForest_ifor2422-010_Marcon_SM.pdf

accesso aperto

Descrizione: Supplementary material
Tipologia: Pdf editoriale (Version of record)
Licenza: Creative commons
Dimensione 915.81 kB
Formato Adobe PDF
915.81 kB Adobe PDF

I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificatore per citare o creare un link a questa risorsa: https://hdl.handle.net/2158/1164761
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 19
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 19
social impact