research article

Effect of consumption of ancient grain bread leavened with sourdough or with brewer’s yeast on cardio-metabolic risk parameters: a dietary intervention trial / Pagliai, G.; Dinu, M.; Colombini, B.; Pini, N.; Granchi, L.; Sofi, F.. - In: NMCD. NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES. - ISSN 0939-4753. - ELETTRONICO. - 30:(2020), pp. 542-543. [10.1016/j.numecd.2019.12.043]

Effect of consumption of ancient grain bread leavened with sourdough or with brewer’s yeast on cardio-metabolic risk parameters: a dietary intervention trial

Pagliai, G.;Dinu, M.;Colombini, B.;Pini, N.;Granchi, L.;Sofi, F.
2020

Abstract

research article
2020
30
542
543
Goal 3: Good health and well-being for people
Pagliai, G.; Dinu, M.; Colombini, B.; Pini, N.; Granchi, L.; Sofi, F.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificatore per citare o creare un link a questa risorsa: https://hdl.handle.net/2158/1189764
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 11
social impact