study on the effect of oleic and conjugated linoleic acid integration in diets for broiler. The fatty acid profile of meats resulted in an increase of nutraceutical components, affecting positively the nutritional value of the product.
Effetti dovuti all’integrazione con acido oleico e linoleico coniugato nella dieta di polli, sulla qualità della carne / A. Buccioni; F. Petacchi; M. Antongiovanni; M. Gualtieri; S. Minieri. - In: PROGRESS IN NUTRITION. - ISSN 1129-8723. - STAMPA. - 9:(2007), pp. 156-156. (Intervento presentato al convegno Convegno Nazionale Acidi Grassi Omega 3, CLA e Antiossidanti).
Effetti dovuti all’integrazione con acido oleico e linoleico coniugato nella dieta di polli, sulla qualità della carne.
BUCCIONI, ARIANNA;ANTONGIOVANNI, MAURO;GUALTIERI, MANUELA;
2007
Abstract
study on the effect of oleic and conjugated linoleic acid integration in diets for broiler. The fatty acid profile of meats resulted in an increase of nutraceutical components, affecting positively the nutritional value of the product.File in questo prodotto:
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