The Authors examined the thermoduric microflora on 60 pasteurized milk samples. The results showed that the presence of thermoduric bacteria is closed bound up with the microbic contamination of the milk before the pasteuration. The genera Microbacterium risulted the most heat-resistant of all analyzed non-sporulating mesophilic bacteria in according to bibliography data.

Valutaziione della flora termodurica in latti sottoposti a trattamenti termici differenziati / Ademollo B.; Donato R.; Lo Nostro A.; Tiscione E.. - In: IL LATTE. - ISSN 0392-6060. - STAMPA. - 11:(1992), pp. 1010-1016.

Valutaziione della flora termodurica in latti sottoposti a trattamenti termici differenziati.

DONATO, ROSA;LO NOSTRO, ANTONELLA;
1992

Abstract

The Authors examined the thermoduric microflora on 60 pasteurized milk samples. The results showed that the presence of thermoduric bacteria is closed bound up with the microbic contamination of the milk before the pasteuration. The genera Microbacterium risulted the most heat-resistant of all analyzed non-sporulating mesophilic bacteria in according to bibliography data.
1992
11
1010
1016
Ademollo B.; Donato R.; Lo Nostro A.; Tiscione E.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificatore per citare o creare un link a questa risorsa: https://hdl.handle.net/2158/821294
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact