Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Strategies for oil and EPA production from Phaeodactylum tricornutum 2015 Rodolfi L.; Guccione A.; Bassi N.; D’Ottavio M.; Sampietro G.; Biondi N.; Tredici M.R.
Preliminary evaluation of a scalable method for TAG extraction from Nannochloropsis sp. 2015 Bracciali, A.; D’Ottavio, M.; Salvini, A.; Giomi, D.; Brandi, A.; Rodolfi, L.; Bassi, N.; Tredici, M.R
Energy balance and techno-economic analysis of lipid production by Nannochloropsis oceanica cultivated in Green Wall Panels (GWP®) and raceway ponds at large scale 2016 Rodolfi, Liliana; Guccione, Alessia; Bassi, Niccolò; Biondi, Natascia; Sampietro, Giacomo; D’Ottavio, Massimo; Mangini, Silvio; Piana, Alessandro; Carlini, Daniele; Tredici, Mario
Lipid production by Nannochloropsis oceanica at large scale: energy balance and techno-economic analysis 2016 Rodolfi, L.; Guccione, A.; Bassi, N.; Biondi, N.; Sampietro, G.; Prussi, M.; Chiaramonti, D.; D’Ottavio, M.; Mangini, S.; Piana, A.; Carlini, D.; Tredici, M.R.
Cultivation of Nannochloropsis oceanica F&M-M24 and Tetraselmis suecica F&M-M33 in the two 0.5-ha BIOFAT pilot plants for biofuel production 2016 Biondi, N.; Fonseca, D.; Sampietro, G.; Santos, E.; Costa, L.; Verdelho, V.; Piana, A.; Carlini, D.; Mangini, S.; Bassi, N.; Rodolfi, L.; Prussi, M.; D’Ottavio, M.; Khozin-Goldberg, I.; Boussiba, S.; Tredici, M.R.
Spirulina crostini: a new sourdough bakery product 2017 Alberto, Niccolai; Manuel, Venturi; Viola, Galli; Niccolò, Pini; Liliana, Rodolfi; Natascia, Biondi; Massimo, D’Ottavio; Ana Paula Batista, ; Anabela, Raymundo; Isabel, Sousa; Mario, Tredici
Oil and eicosapentaenoic acid production by the diatom Phaeodactylum tricornutum cultivated outdoors in Green Wall Panel (GWP®) reactors 2017 Rodolfi, Liliana; Biondi, Natascia; Guccione, Alessia; Bassi, Niccolò; D'Ottavio, Massimo; Arganaraz, Gimena; Tredici, Mario R
Preliminary data on the dietary safety, tolerability and effects on lipid metabolism of the marine microalga Tisochrysis lutea 2018 Elisabetta Bigagli, Lorenzo Cinci, Alberto Niccolai, Natascia Biondi, Liliana Rodolfi, Massimo D'Ottavio, Mario D'Ambrosio, Maura Lodovici, Mario R. Tredici, Cristina Luceri
Cyanobacterial extracts as biostimulants for hydroponically-grown basil 2019 Gaia Santini, Massimo D'Ottavio, Natascia Biondi, Liliana Rodolfi, Mario R. Tredici
Development of new microalgaebased sourdough “crostini”: functional effects of Arthrospira platensis (spirulina) addition 2019 Alberto Niccolai, Manuel Venturi, Viola Galli, Niccolò Pini, Liliana Rodolfi,Natascia Biondi, Massimo D’Ottavio, Ana Paula Batista, Anabela Raymundo, Lisa Granchi, Mario Tredici
Cyanobacteria as plant biostimulants: a promising strategy to improve yields and sustainability in agriculture 2020 Gaia Santini, Massimo D’Ottavio, Natascia Biondi, Liliana Rodolfi, Mario R. Tredici
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile