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Fonti statistiche.
1992 Gabriele CIAMPI
FONTI STORICHE E INVENZIONE ROMANZESCA NEL «GIUNIO BRUTO» DI ANTONIO CONTI
2002 P. LUCIANI
Fonti storiche e letterarie dell'odeporica compostellana
2019 Caucci Von Saucken
Le fonti storiche e letterarie: Orvieto, la rupe e le “Crete d’Orvieto”
2013 F.Canali
Le fonti storiche nell'epoca della loro riproducibilità informatica
2004 D. Ragazzini
Fonti storiche nella valutazione del rischio paesaggistico: il caso della Piana di Firenze
2019 Paola Zamperlin
Fonti vecchie e nuove del Momus
2007 M.L. Bracciali
Fonti vecchie e nuove per la storia della Pedagogia
2007 G. BANDINI
Fonti, Archivi, Tempo e Memoria (gli Archivi per la Storia dell’Architettura). Appunti per una Teoria del "Restauro del Moderno" e "del Contemporaneo"
2004 F.Canali
Fonti, criteri e modalità per l’individuazione del perimetro urbano ai sensi della 65/2014
2015 Matteo, Scamporrino; Luca, Di Figlia; De Luca, Giuseppe
Food Allergen-IgE Impedance Measurements Evaluation in Allergic Children
2018 Barni, Simona; Addabbo, Tommaso; Fort, Ada*; Becatti, Matteo; Fiorillo, Claudia; Mugnaini, Marco; Taddei, Niccolò; Vignoli, Valerio; Novembre, Elio; Mori, Francesca
FOOD ALLERGY IN PRETERM INFANTS FED HUMAN MILK.
1989 M. DE MARTINO; G. DONZELLI; L. GALLI; E. SCARANO; A. DE MARCO; G. RAPISARDI; A. VIERUCCI
Food allergy: An updated review on pathogenesis, diagnosis, prevention and management
2020 Calvani M.; Anania C.; Caffarelli C.; Martelli A.; Giudice M.M.; Cravidi C.; Duse M.; Manti S.; Tosca M.A.; Cardinale F.; Chiappini E.; Olivero F.; Marseglia G.L.
Food and Biofuels from Microalgae Cultures: Opportunities and Challenges
2015 Tredici, M. R.
Food and human behaviour: consumption, waste and sustainability
2015 Bonaccorsi, Guglielmo
Food and religion: the Catholic rules
2012 Laura De Gregorio
Food as an “inter-cultural object”. A diversity experience among immigrants in Italy
2016 Letizia Materassi
Food Availability and Consumption Patterns in Florence and Tuscany after Italy’s Unification
2018 Francesco Ammannati
Food aversion and short bowel syndrome: How we do it?
2017 Morabito Antonino
Food by-products valorisation: grape pomace and olive pomace (pâté) as sources of phenolic compounds and fiber for enrichment of tagliatelle pasta
2021 Balli, Diletta; Cecchi, Lorenzo; Innocenti, Marzia; Bellumori, Maria; Mulinacci, Nadia
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