PETTINI, LILIA

PETTINI, LILIA  

Scienze della Salute (DSS)  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.011 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Mycotoxins and flours: Effect of type of crop, organic production, packaging type on the recovery of fungal genus and mycotoxins 2020 Cristiana Sacco, Rosa Donato, Beatrice Zanella, Gabriella Pini, Lilia Pettini, Maria Francesca Marino, Anubha Devi Rookmin, Massimiliano Marvasi
Occurrence of Acrylamide in breakfast cereals and biscuits available in Italy 2015 Capei, R.; Pettini, L.; Lo Nostro, A.; Pesavento, G.
Occurrence of Ochratoxin A in breakfast cereals and sweet snacks in Italy: dietary exposure assessment 2019 Raffaella Capei, Francesco Mandò Tacconi, Lilia Pettini
Presenza di Aflatossina B1 nei legumi: valutazione dell’esposizione attraverso la dieta, risultati preliminari 2018 RAFFAELLA CAPEI, LILIA PETTINI, FRANCESCO MANDO' TACCONI
The association of food ingredients in breakfast cereal products and fumonisins production: risks identification and predictions 2023 Jan Purchase , Rosa Donato , Cristiana Sacco , Lilia Pettini , Anubha Devi Rookmin , Simone Melani , Alice Artese , Diane Purchase , Massimiliano Marvasi