PETTINI, LILIA
PETTINI, LILIA
Scienze della Salute (DSS)
Mostra
records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Mycotoxins and flours: Effect of type of crop, organic production, packaging type on the recovery of fungal genus and mycotoxins
2020 Cristiana Sacco, Rosa Donato, Beatrice Zanella, Gabriella Pini, Lilia Pettini, Maria Francesca Marino, Anubha Devi Rookmin, Massimiliano Marvasi
Occurrence of Acrylamide in breakfast cereals and biscuits available in Italy
2015 Capei, R.; Pettini, L.; Lo Nostro, A.; Pesavento, G.
Occurrence of Ochratoxin A in breakfast cereals and sweet snacks in Italy: dietary exposure assessment
2019 Raffaella Capei, Francesco Mandò Tacconi, Lilia Pettini
Presenza di Aflatossina B1 nei legumi: valutazione dell’esposizione attraverso la dieta, risultati preliminari
2018 RAFFAELLA CAPEI, LILIA PETTINI, FRANCESCO MANDO' TACCONI
The association of food ingredients in breakfast cereal products and fumonisins production: risks identification and predictions
2023 Jan Purchase , Rosa Donato , Cristiana Sacco , Lilia Pettini , Anubha Devi Rookmin , Simone Melani , Alice Artese , Diane Purchase , Massimiliano Marvasi