ZAMPACAVALLO, GIULIA

ZAMPACAVALLO, GIULIA  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Drafting quality standards schemes for organic aquaculture 2011 B.M. Poli; G. Zampacavallo; G. Giorgi
Evaluation of different methods of stunning/killing sea bass (Dicentrarchus labrax) by tissue stress/quality indicators 2014 Zampacavallo, Giulia; Parisi, Giuliana; Mecatti, Massimo; Lupi, Paola; Giorgi, Gianluca; Poli, Bianca Maria
Nitrogen stunning of rainbow trout 2006 C.C. WILLS; G. ZAMPACAVALLO; B.M. POLI; M.R.M. PROCTOR; G.T.M. HENEHAN
Preliminary results on body traits and post mortem quality changes in refrigerated Dicentrarchus labrax as influenced by different dissolved oxygen levels in fish culture. 1998 B.M. POLI; M. MECATTI; G. PARISI; P.LUPI; M.GUALTIERI; G. ZAMPACAVALLO; M. MASCINI
Standard di qualità per l'acquacoltura, biologica inclusa 2011 B.M. Poli; G. Zampacavallo; G. Giorgi
Studio comparato sulle proprietà alimentari di spigole allevate in regime di aerazione o iperossigenazione. 1998 B.M. POLI; M. MECATTI; G. PARISI; P. LUPI; M. GUALTIERI; G. ZAMPACAVALLO
Study on methods to decrease the stress at slaughter in farmed sea bass (Dicentrarchus labrax) 2003 G. ZAMPACAVALLO; F. SCAPPINI; M. MECATTI; F. IURZAN; G. MOSCONI; B.M. POLI