GALLINA TOSCHI, TULLIA
GALLINA TOSCHI, TULLIA
Scienze e Tecnologie Agrarie, Alimentari, Ambientali e Forestali (DAGRI)
Combined influence of TAS2R38 genotype and PROP phenotype on the intensity of basic tastes, astringency and pungency in the Italian taste project
2022 Robino A.; Concas M.P.; Spinelli S.; Pierguidi L.; Tepper B.J.; Gasparini P.; Prescott J.; Monteleone E.; Gallina Toschi T.; Torri L.; Pagliarini E.; Gasperi F.; Dinnella C.
Comunicare la qualità sensoriale del prosciutto cotto: confronto tra i profili generati dal panel addestrato e il giudizio dei consumatori
2017 Barbieri S., Spinelli S., Bendini A., Palagano R., Cosenza G., Gallina Toschi T.
Gender Differences in Fat-Rich Meat Choice: Influence of Personality and Attitudes
2020 Spinelli, Sara; Dinnella, Caterina; Tesini, Federica; Bendini, Alessandra; Braghieri, Ada; Proserpio, Cristina; Torri, Luisa; Miele, Nicoletta A.; Aprea, Eugenio; Mazzaglia, Agata; Gallina Toschi, Tullia; Monteleone, Erminio
Gender, Age, Geographical Area, Food Neophobia and Their Relationships with the Adherence to the Mediterranean Diet: New Insights from a Large Population Cross-Sectional Study
2020 Predieri S.; Sinesio F.; Monteleone E.; Spinelli S.; Cianciabella M.; Daniele G.M.; Dinnella C.; Gasperi F.; Endrizzi I.; Torri L.; Gallina Toschi T.; Bendini A.; Pagliarini E.; Cattaneo C.; Di Monaco R.; Vitaglione P.; Condelli N.; Laureati M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Combined influence of TAS2R38 genotype and PROP phenotype on the intensity of basic tastes, astringency and pungency in the Italian taste project | 2022 | Robino A.; Concas M.P.; Spinelli S.; Pierguidi L.; Tepper B.J.; Gasparini P.; Prescott J.; Monteleone E.; Gallina Toschi T.; Torri L.; Pagliarini E.; Gasperi F.; Dinnella C. | |
Comunicare la qualità sensoriale del prosciutto cotto: confronto tra i profili generati dal panel addestrato e il giudizio dei consumatori | 2017 | Barbieri S., Spinelli S., Bendini A., Palagano R., Cosenza G., Gallina Toschi T. | |
Gender Differences in Fat-Rich Meat Choice: Influence of Personality and Attitudes | 2020 | Spinelli, Sara; Dinnella, Caterina; Tesini, Federica; Bendini, Alessandra; Braghieri, Ada; Proserpio, Cristina; Torri, Luisa; Miele, Nicoletta A.; Aprea, Eugenio; Mazzaglia, Agata; Gallina Toschi, Tullia; Monteleone, Erminio | |
Gender, Age, Geographical Area, Food Neophobia and Their Relationships with the Adherence to the Mediterranean Diet: New Insights from a Large Population Cross-Sectional Study | 2020 | Predieri S.; Sinesio F.; Monteleone E.; Spinelli S.; Cianciabella M.; Daniele G.M.; Dinnella C.; Gasperi F.; Endrizzi I.; Torri L.; Gallina Toschi T.; Bendini A.; Pagliarini E.; Cattaneo C.; Di Monaco R.; Vitaglione P.; Condelli N.; Laureati M. |