UGOLINI, TOMMASO

UGOLINI, TOMMASO  

Scienze e Tecnologie Agrarie, Alimentari, Ambientali e Forestali (DAGRI)  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
1H-NMR, HPSEC-RID, and HPAEC-PAD Characterization of Polysaccharides Extracted by Hydrodynamic Cavitation from Apple and Pomegranate By-Products for Their Valorization: A Focus on Pectin 2024 D'Agostino, Silvia; Cecchi, Lorenzo; Khatib, Mohamad; Domizio, Paola; Zoccatelli, Gianni; Civa, Valentina; Mainente, Federica; Breschi, Carlotta; Ugolini, Tommaso; Meneguzzo, Francesco; Zabini, Federica; Tagliavento, Luca; Mulinacci, Nadia; Zanoni, Bruno
HS-SPME-GC-MS and Chemometrics for the Quality Control and Clustering of Monovarietal Extra Virgin Olive Oil: A 3-Year Study on Terpenes and Pentene Dimers of Italian Cultivars 2024 Ugolini, Tommaso; Mattagli, Federico; Melani, Fabrizio; Zanoni, Bruno; Migliorini, Marzia; Trapani, Serena; Giambanelli, Elisa; Parenti, Alessandro; Mulinacci, Nadia; Cecchi, Lorenzo
Shelf-life of flavoured olive oil with chili pepper: Comparison between co-milling fresh chili peppers with olives and typical infusion flavouring methods over 18 months of storage 2025 Cecchi L.; Urciuoli S.; Ieri F.; Ugolini T.; D'Agostino S.; Breschi C.; Balli D.; Zanoni B.; Mulinacci N.