Abstract
Effect of dietary starch concentration and fish oil supplementation on fatty acid profile and microbial composition of rumen fluid in lactating dairy cows / Minieri, S; Viti, C; Buccioni, A; Rapaccini, S.. - In: ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE. - ISSN 1594-4077. - ELETTRONICO. - 14 (supplement 1):(2015), pp. 37-37.
Effect of dietary starch concentration and fish oil supplementation on fatty acid profile and microbial composition of rumen fluid in lactating dairy cows.
VITI, CARLO;BUCCIONI, ARIANNA;RAPACCINI, STEFANO
2015
Abstract
AbstractFile in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Atti ASPA 2015.pdf
Accesso chiuso
Descrizione: ASPA Proceedings
Tipologia:
Pdf editoriale (Version of record)
Licenza:
Open Access
Dimensione
12.49 MB
Formato
Adobe PDF
|
12.49 MB | Adobe PDF | Richiedi una copia |
I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.