Research article
The Biodiversity of Saccharomyces cerevisiae in SpontaneousWine Fermentation: The Occurrence and Persistence of Winery-Strains / Lisa Granchi, Donatella Ganucci, Giacomo Buscioni , Silvia Mangani, Simona Guerrini. - In: FERMENTATION. - ISSN 2311-5637. - ELETTRONICO. - 5:(2019), pp. 1-11. [10.3390/fermentation5040086]
The Biodiversity of Saccharomyces cerevisiae in SpontaneousWine Fermentation: The Occurrence and Persistence of Winery-Strains
Lisa Granchi
;Simona Guerrini
2019
Abstract
Research articleFile in questo prodotto:
| File | Dimensione | Formato | |
|---|---|---|---|
|
fermentation-05-00086.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Pdf editoriale (Version of record)
Licenza:
Open Access
Dimensione
1.09 MB
Formato
Adobe PDF
|
1.09 MB | Adobe PDF |
I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.



