Consumer Perception of Italian PDO cured hams: When “sensory” does matter in consumer perception of Typical food products / S.Spinelli; M.Drago; A.Recchia; S.Favotto; E. Piasentier; E.Monteleone.. - STAMPA. - 8th Pangborn Sensory Science Symposium, Florence 2009, Abstract book,:(2009), pp. 163-163. ((Intervento presentato al convegno Pangborn Sensory Science Symposium tenutosi a Florence, Italy nel 26-30 July.
Titolo: | Consumer Perception of Italian PDO cured hams: When “sensory” does matter in consumer perception of Typical food products | |
Autori di Ateneo: | ||
Autori: | S.Spinelli; M.Drago; A.Recchia; S.Favotto; E. Piasentier; E.Monteleone. | |
Anno di registrazione: | 2009 | |
Titolo del congresso: | Pangborn Sensory Science Symposium | |
Luogo del congresso: | Florence, Italy | |
Data del congresso: | 26-30 July | |
Appare nelle tipologie: | 4b - Riassunto in atti di congresso |
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