SPINELLI, SARA

SPINELLI, SARA  

Scienze e Tecnologie Agrarie, Alimentari, Ambientali e Forestali (DAGRI)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 75 (tempo di esecuzione: 0.04 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
ALTERTASTE: improving food pleasure and intake of oncology patients receiving chemotherapy 2021 Spinelli, Sara; Mini, Enrico; Monteleone, Erminio; Angiolini, Catia; Roviello, Giandomenico
Assessing the extent and timing of chemosensory impairments during COVID-19 pandemic 2021 Cecchetto, Cinzia; Di Pizio, Antonella; Genovese, Federica; Calcinoni, Orietta; Macchi, Alberto; Dunkel, Andreas; Ohla, Kathrin; Spinelli, Sara; Farruggia, Michael C; Joseph, Paule V; Menini, Anna; Cantone, Elena; Dinnella, Caterina; Cecchini, Maria Paola; D'Errico, Anna; Mucignat-Caretta, Carla; Parma, Valentina; Dibattista, Michele
Assessing user adoption of a new-market disruptive innovation: The LUD (Learning-Use-Deprivation) framework 2022 Morizet D.; Doyen A.; Dairou V.; Lebarbanchon L.; Spinelli S.
Associations between food neophobia and responsiveness to "warning" chemosensory sensations in food products in a large population sample 2018 Laureati, M.*; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Cattaneo, C.; Proserpio, C.; De Toffoli, A.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Torri, L.; Peparaio, M.; Arena, E.; Bonello, F.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Gatti, E.; Piasentier, E.; Tesini, F.; Pagliarini, E.
Atlante sensoriale dei prodotti alimentari 2012 F. Sinesio; E. Monteleone; S. Spinelli
Attentional bias for vegetables is negatively associated with acceptability and is related to sensory properties 2022 Agovi, Herdis; Pierguidi, Lapo; Dinnella, Caterina; Viggiano, Maria Pia; Monteleone, Erminio; Spinelli, Sara
Atti del VI Convegno Nazionale Società Italiana di Scienze Sensoriali 2017 Enrico Valli, Sara Spinelli
Attitudes to Food In Italy: Evidences From Italian Taste Project 2020 Dinnella, Caterina; Spinelli, Sara; Monteleone, Erminio
Beverages in context 2019 Spinelli, Sara
Bibliometric analysis of the scientific production in forestry-related scientific fields 2018 Fioravanti, M; Giannetti, F; Spinelli, S; Marchetti, M
Children’s selection of emojis to express food-elicited emotions in varied eating contexts 2020 Sick, Julia; Spinelli, Sara; Dinnella, Caterina; Monteleone, Erminio
Combined influence of TAS2R38 genotype and PROP phenotype on the intensity of basic tastes, astringency and pungency in the Italian taste project 2022 Robino A.; Concas M.P.; Spinelli S.; Pierguidi L.; Tepper B.J.; Gasparini P.; Prescott J.; Monteleone E.; Gallina Toschi T.; Torri L.; Pagliarini E.; Gasperi F.; Dinnella C.
The combined use of temporal dominance of sensations (TDS) and discrete time-intensity (DTI) to describe the dynamic sensory profile of alcoholic cocktails 2021 Pierguidi L.; Spinelli S.; Monteleone E.; Dinnella C.
Come le proprietà sensoriali e il branding influenzano le emozioni e il gradimento: il caso dei detersivi per capi delicati 2015 Sara Spinelli, Bruno Piccoli, Gian Paolo Zoboli, Erminio Monteleone
Comunicare la qualità sensoriale del prosciutto cotto: confronto tra i profili generati dal panel addestrato e il giudizio dei consumatori 2017 Barbieri S., Spinelli S., Bendini A., Palagano R., Cosenza G., Gallina Toschi T.
Consumer categorization of plant-based dishes: implications for promoting vegetable consumption 2019 Cliceri, Danny; Spinelli, Sara; Dinnella, Caterina; Ares, Gastón; Monteleone, Erminio
Consumer Perception of Italian PDO cured hams: When “sensory” does matter in consumer perception of Typical food products 2009 S.Spinelli; M.Drago; A.Recchia; S.Favotto; E. Piasentier; E.Monteleone.
Consumption of a high quantity and a wide variety of vegetables are predicted by different food choice motives in older adults from France, Italy and the UK 2017 Appleton, Katherine M.; Dinnella, Caterina; Spinelli, Sara; Morizet, David; Saulais, Laure; Hemingway, Ann; Monteleone, Erminio; Depezay, Laurence; Perez-cueto, Federico J. A.; Hartwell, Heather
Determinanti del contesto di consumo preferito in relazione alle differenze individuali. Un approccio all’analisi di risposte a domande aperte 2017 Spinelli, S., Masi, C., Zoboli, G.P., Dinnella, C., Monteleone, E.
Development of an emoji-based self-report measurement tool to measure emotions elicited by foods in preadolescents 2022 Sick, Julia; Monteleone, Erminio; Dinnella, Caterina; Pierguidi, Lapo; Spinelli, Sara