Paper in Procedeedings Book

Tyrosol, Hydroxytyrosol and Tryptophol contents in wine as affected by fermenting yeast species and must fermentation / Romboli Y.; Mangani S.; Buscioni G.; Vincenzini M.. - STAMPA. - (2014), pp. 167-169. (Intervento presentato al convegno Third Edition of the International Conference Series on Wine Actice Compounds tenutosi a Beaune (Francia) nel March, 26-28, 2014).

Tyrosol, Hydroxytyrosol and Tryptophol contents in wine as affected by fermenting yeast species and must fermentation

ROMBOLI, YURI;MANGANI, SILVIA;BUSCIONI, GIACOMO;VINCENZINI, MASSIMO
2014

Abstract

Paper in Procedeedings Book
2014
Wine Active Compounds 2014
Third Edition of the International Conference Series on Wine Actice Compounds
Beaune (Francia)
March, 26-28, 2014
Romboli Y.; Mangani S.; Buscioni G.; Vincenzini M.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificatore per citare o creare un link a questa risorsa: https://hdl.handle.net/2158/953316
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact