Sfoglia per Autore
Rapid Detection of Brettanomyces bruxellensis in Wine by Polychromatic Flow Cytometry
2022 De Bellis, Domenico; Di Stefano, Alessio; Simeone, Pasquale; Catitti, Giulia; Vespa, Simone; Patruno, Antonia; Marchisio, Marco; Mari, Eleonora; Granchi, Lisa; Viti, Carlo; Chiacchiaretta, Piero; Cichelli, Angelo; Tofalo, Rosanna; Lanuti, Paola
Characterization of the microbial community in ripened Pecorino Toscano cheese affected by pink discoloration
2022 Daghio, Matteo; Pini, Francesco; Espinoza-Tofalos, Anna; Conte, Giuseppe; Mari, Eleonora; Giannerini, Fabiola; Giovannetti, Luciana; Buccioni, Arianna; Franzetti, Andrea; Granchi, Lisa; Mele, Marcello; Rampazzo, Giulia; Gazzotti, Teresa; Zironi, Elisa; Viti, Carlo
Utilization of the AIRMIXING M.I.™ System in Producing Red Wine without Added Sulphites
2023 Guerrini S.; Barbato D.; Mangani S.; Mari E.; Buscioni G.; Ganucci D.; Galli V.; Granchi L.
Replacement of SO2 with an Unripe Grape Extract and Chitosan during Oak Aging: Case Study of a Sangiovese Wine
2023 Giovanna Fia, Silvio Menghini, Eleonora Mari, Cristina Proserpio, Ella Pagliarini, Lisa Granchi,
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Rapid Detection of Brettanomyces bruxellensis in Wine by Polychromatic Flow Cytometry | 2022 | De Bellis, Domenico; Di Stefano, Alessio; Simeone, Pasquale; Catitti, Giulia; Vespa, Simone; Patruno, Antonia; Marchisio, Marco; Mari, Eleonora; Granchi, Lisa; Viti, Carlo; Chiacchiaretta, Piero; Cichelli, Angelo; Tofalo, Rosanna; Lanuti, Paola | |
Characterization of the microbial community in ripened Pecorino Toscano cheese affected by pink discoloration | 2022 | Daghio, Matteo; Pini, Francesco; Espinoza-Tofalos, Anna; Conte, Giuseppe; Mari, Eleonora; Giannerini, Fabiola; Giovannetti, Luciana; Buccioni, Arianna; Franzetti, Andrea; Granchi, Lisa; Mele, Marcello; Rampazzo, Giulia; Gazzotti, Teresa; Zironi, Elisa; Viti, Carlo | |
Utilization of the AIRMIXING M.I.™ System in Producing Red Wine without Added Sulphites | 2023 | Guerrini S.; Barbato D.; Mangani S.; Mari E.; Buscioni G.; Ganucci D.; Galli V.; Granchi L. | |
Replacement of SO2 with an Unripe Grape Extract and Chitosan during Oak Aging: Case Study of a Sangiovese Wine | 2023 | Giovanna Fia, Silvio Menghini, Eleonora Mari, Cristina Proserpio, Ella Pagliarini, Lisa Granchi, |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile