DUCCI, BARBARA
DUCCI, BARBARA
SANITA PUBBLICA (attivo dal 01/08/1980 al 31/12/2012)
An evaluation of occupational risks for aquaculture workers in Tuscany 2006
2006 M.Mameli;A.Lo Nostro; G.Pesavento; B.Ducci; D.Gilioni; D.Sarto
Antimicrobial resistance profile of Staphylococcus aureus isolated from raw meat: a research for methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA)
2007 G.Pesavento; B.Ducci; N.Comodo; A.Lo Nostro
Antimicrobial resistance profile of Staphylococcus aureus isolatedfrom raw meat: A research for methicillin resistantStaphylococcus aureus (MRSA)
2007 G. Pesavento; B. Ducci; N. Comodo; A. Lo Nostro
Circolazione di Legionella spp. nel territorio toscano
2007 A.Lo Nostro A; E.Checchi; B.Ducci; G.Pesavento
Contaminazione da Campylobacter ed E. coli O 157:H7 in carni crude nel territorio fiorentino
2007 A.Lo Nostro; C.Calonico; B.Ducci; N.Comodo; G.Pesavento
Isolamento di Listeria monocytogenes da carne e alimenti pronti al consumo nel comprensorio fiorentino: valutazione delle antibiotico resistenze.
2005 Lo Nostro A; Pesavento G; Ducci B; Comodo N
La sorveglianza ambientale nel controllo della legionellosiin varie tipologie di strutture presenti sul territorio fiorentino
2006 B.Ducci
Legionella contamination in hot water of hospitals, nursing homes, hotels, factories and spas in Tuscany-Italy
2011 A. Lo Nostro; E. Checchi; B. Ducci; G. Pesavento
Prevalence and antibiotic susceptibility of Listeria spp. isolated from raw meat and retail foods
2010 Pesavento G.; Ducci B.; Nieri D.; Comodo N.; Lo Nostro A.
Rischio biologico aerodisperso negli impianti di acquacoltura in Toscana
2008 A.Lo Nostro; M.Mameli;F.Bambi; D.Gilioni;G.Pesavento; B.Ducci