FRANCI, ORESTE
FRANCI, ORESTE
A methodological approach to assess nutrient requirements of heavy pigs in Italy
2003 A. MORDENTI; P. BOSI; C. CORINO; G.M. CROVETTO; G. DELLA CASA; O. FRANCI; A. PIVA; A. PRANDINI; V. RUSSO; S. SCHIAVON
Accrescimento e sviluppo morfometrico di vitelli Chianini di entrambi i sessi.
1997 O. FRANCI; G. FERRUZZI; F. MAZZEI; A. PISTOIA; M. MELE
Accrescimento relativo dei principali costituenti della carcassa e degli organi cavitari in suini maschi castrati e femmine da 20 a 200 chilogrammi di peso vivo.
1984 G. GERI; O. FRANCI; A. ZAPPA; A. GIORGETTI
Accrescimento relativo delle ossa in suini maschi castrati e femmine da 20 a 200 chilogrammi di peso vivo.
1985 G. GERI; A. ZAPPA; O. FRANCI; A. GIORGETTI; E. NIGI
Accrescimento relativo e distribuzione del grasso in suini maschi castrati e femmine da 20 a 200 chilogrammi di peso vivo.
1984 G. GERI; O. FRANCI; A. ZAPPA; G. CAMPODONI
Accrescimento relativo e distribuzione del magro in suini maschi castrati e femmine da 20 a 200 chilogrammi di peso vivo.
1984 G. GERI; O. FRANCI; A. ZAPPA; B.M. POLI
Affidabilità dei valori di digeribilità studiati in vitro con tre diversi metodi in confronto ai corrispondenti valori misurati in vivo.
1992 M. ANTONGIOVANNI; M. BARGE; F. MARTILLOTTI; G. CAMPODONI; O. FRANCI; S. PUPPO; S. TERRAMOCCIA.
Aminoacid composition of two varieties of sorghum grain
1980 M. ANTONGIOVANNI; A. GIORGETTI; O. FRANCI
Aminoacid composition of two varieties of sorghum grains and biological value of their proteins
1978 M. ANTONGIOVANNI; A. GIORGETTI; O. FRANCI
Aminoacid composition of two varieties of sorghum grains and biological value of their proteins.
1978 M. ANTONGIOVANNI; A. GIORGETTI; O. FRANCI
Analisi di pedigree nelle razze bianche italiane da carne
2003 R. BOZZI; F. SIRTORI; F. FORABOSCO; C. PREZ TORRECILLAS; F. FILIPPINI; O. FRANCI
Analisi storica ed attuale della razza Cinta Senese.
1997 G. CAMPODONI; G. GANDINI; O. FRANCI; A. ACCIAIOLI; R. BOZZI
Analysis of coat colour genes for traceability of Cinta Senese products
2008 A. CROVETTI; R. BOZZI; L. NARDI; O. FRANCI; L. FONTANESI; V. RUSSO
Anatomical characteristics of chianini young bulls as influenced by age and nutritive level
1993 A. GIORGETTI; O. FRANCI; A. ACCIAIOLI; C. PUGLIESE; R. FUNGHI; C. SARGENTINI; A. MARTINI
Application of multivariate analysis to sensorial and instrumental parameters of freshness in refrigerated sea bass (Dicentrarchus labrax) during shelf life
2002 G. PARISI; O. FRANCI; B.M. POLI
Application of two models to the lactation curve of Massese ewes.
1999 O. FRANCI; C. PUGLIESE; A. ACCIAIOLI; G. PARISI; M. LUCIFERO
Assessment of variability of genes associated with meat quality traits in Cinta Senese pigs.
2007 A. CROVETTI; R. BOZZI; L. NARDI; O. FRANCI; L. FONTANESI
Associative effect between straw and maize gluten feed in rations for growing lambs
1995 M. ANTONGIOVANNI; A. ACCIAIOLI; O. FRANCI; R. BRUNI; A. MARTINI
Biogenic amine producing capability of bacterial populations isolated during processing of different types of dry fermented sausages
2007 S. GUERRINI; S. MANGANI; O. FRANCI; M. VINCENZINI
Caratteristiche chimiche di Mytilus Galloprovincialis Lamarck di taglia commerciale.
1994 G. PARISI; O. FRANCI; B.M. POLI; M. DELL'AGNELLO; G. GERI; G. LIPONI