PUCCIONI, SERGIO
PUCCIONI, SERGIO
Scienze e Tecnologie Agrarie, Alimentari, Ambientali e Forestali (DAGRI)
Berry Quality of Grapevine under Water Stress as Aected by Rootstock–Scion Interactions through Gene Expression Regulation
2020 Alessandra Zombardo, Erica Mica, Sergio Puccioni, Rita Perria, Paolo Valentini, Giovan Battista Mattii, Luigi Cattivelli and Paolo Storchi 1
Effect of zeolite and irrigation treatments on grapevine leaves, an interdisciplinary approach
2024 Eleonora Cataldo, Sergio Puccioni, Aleš Eichmeier, Roberto Natale, Massimo Gori, Stefano Biricolti, Giovan Battista Mattii
Effects of electric micro-current on wine characteristics
2009 M. BERTUCCIOLI; I. ROSI; S. PUCCIONI; G. GIOVANI ; V. CANUTI
Enological eligibility of grape clones based on the simca method: The case of the sangiovese cultivar from tuscany
2018 Canuti V.; Puccioni S.; Storchi P.; Zanoni B.; Picchi M.; Bertuccioli M.
Gestione e controllo del potenziale Redox nel processo di vinificazione
2010 S.Puccioni
Prevention of drought damage through zeolite treatments on Vitis vinifera: A promising sustainable solution for soil management
2024 Eleonora Cataldo, Sergio Puccioni, Aleš Eichmeier, Paolo Storchi
Soil management and plant protection strategies with reduced use of copper: productive and environmental aspects in a Sangiovese vineyard
2022 Paolo Storchi; Rita Perria; Giuseppe Carella; Laura Mugnai; Silvia Landi; Francesco Binazzi; Stefano Mocali; Arturo Fabiani; Maria Alexandra Cucu; Paolo Valentini; William Antonio Petrucci; Sergio Puccioni; Alice Ciofini
Vernaccia di San Gimignano. Idoneità e identità di un vitigno autoctono: dal profilo sensoriale alla gestione del processo produttivo.
2016 Valentina, Canuti; Sergio, Puccioni; Alessandra, Ticci; Mario, Bertuccioli; Monica, Picchi; Giovanna, Fia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Berry Quality of Grapevine under Water Stress as Aected by Rootstock–Scion Interactions through Gene Expression Regulation | 2020 | Alessandra Zombardo, Erica Mica, Sergio Puccioni, Rita Perria, Paolo Valentini, Giovan Battista Mattii, Luigi Cattivelli and Paolo Storchi 1 | |
Effect of zeolite and irrigation treatments on grapevine leaves, an interdisciplinary approach | 2024 | Eleonora Cataldo, Sergio Puccioni, Aleš Eichmeier, Roberto Natale, Massimo Gori, Stefano Biricolti, Giovan Battista Mattii | |
Effects of electric micro-current on wine characteristics | 2009 | M. BERTUCCIOLI; I. ROSI; S. PUCCIONI; G. GIOVANI ; V. CANUTI | |
Enological eligibility of grape clones based on the simca method: The case of the sangiovese cultivar from tuscany | 2018 | Canuti V.; Puccioni S.; Storchi P.; Zanoni B.; Picchi M.; Bertuccioli M. | |
Gestione e controllo del potenziale Redox nel processo di vinificazione | 2010 | S.Puccioni | |
Prevention of drought damage through zeolite treatments on Vitis vinifera: A promising sustainable solution for soil management | 2024 | Eleonora Cataldo, Sergio Puccioni, Aleš Eichmeier, Paolo Storchi | |
Soil management and plant protection strategies with reduced use of copper: productive and environmental aspects in a Sangiovese vineyard | 2022 | Paolo Storchi; Rita Perria; Giuseppe Carella; Laura Mugnai; Silvia Landi; Francesco Binazzi; Stefano Mocali; Arturo Fabiani; Maria Alexandra Cucu; Paolo Valentini; William Antonio Petrucci; Sergio Puccioni; Alice Ciofini | |
Vernaccia di San Gimignano. Idoneità e identità di un vitigno autoctono: dal profilo sensoriale alla gestione del processo produttivo. | 2016 | Valentina, Canuti; Sergio, Puccioni; Alessandra, Ticci; Mario, Bertuccioli; Monica, Picchi; Giovanna, Fia |