Proceedings of the 21st ASPA Congress, Milano, June 9-12, 2015
Use of multivariate procedures for classification of Toscano dry-cured ham according to the volatile composition / Sirtori, Francesco; Dimauro, Corrado; Cellesi, Massimo; Calamai, Luca; Pugliese, Carolina. - In: ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE. - ISSN 1828-051X. - STAMPA. - (2015), pp. 98-99. (Intervento presentato al convegno 21st ASPA Congress, Milano, June 9-12, 2015).
Use of multivariate procedures for classification of Toscano dry-cured ham according to the volatile composition
SIRTORI, FRANCESCO;CALAMAI, LUCA;PUGLIESE, CAROLINA
2015
Abstract
Proceedings of the 21st ASPA Congress, Milano, June 9-12, 2015File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Aromi Aspa 2015.pdf
accesso aperto
Descrizione: Abstract 21st ASPA Congress
Tipologia:
Pdf editoriale (Version of record)
Licenza:
Tutti i diritti riservati
Dimensione
733.8 kB
Formato
Adobe PDF
|
733.8 kB | Adobe PDF |
I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.