Research article

Influence of sequential inoculum of Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae on flavonoid composition of mono‐varietal Sangiovese wines / Mangani, Silvia; Buscioni, Giacomo; Guerrini, Simona; Granchi, Lisa. - In: YEAST. - ISSN 0749-503X. - ELETTRONICO. - (2020), pp. 1-20. [10.1002/yea.3474]

Influence of sequential inoculum of Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae on flavonoid composition of mono‐varietal Sangiovese wines

Mangani, Silvia;Buscioni, Giacomo;Granchi, Lisa
2020

Abstract

Research article
2020
1
20
Goal 3: Good health and well-being for people
Mangani, Silvia; Buscioni, Giacomo; Guerrini, Simona; Granchi, Lisa
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificatore per citare o creare un link a questa risorsa: https://hdl.handle.net/2158/1193225
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 8
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 8
social impact