Research article

Influence of different leavening agents on technological and nutritional characteristics of whole grain breads obtained from ancient and modern flour varieties / Venturi, Manuel; Galli, Viola; Pini, Niccolò; Guerrini, Simona; Sodi, Costanza; Granchi, Lisa. - In: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. - ISSN 1438-2377. - ELETTRONICO. - (2021), pp. 1-10. [10.1007/s00217-021-03740-y]

Influence of different leavening agents on technological and nutritional characteristics of whole grain breads obtained from ancient and modern flour varieties

Venturi, Manuel
;
Galli, Viola;Pini, Niccolò;Granchi, Lisa
2021

Abstract

Research article
2021
1
10
Venturi, Manuel; Galli, Viola; Pini, Niccolò; Guerrini, Simona; Sodi, Costanza; Granchi, Lisa
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
s00217-021-03740-y.pdf

accesso aperto

Tipologia: Pdf editoriale (Version of record)
Licenza: Open Access
Dimensione 1.38 MB
Formato Adobe PDF
1.38 MB Adobe PDF

I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificatore per citare o creare un link a questa risorsa: https://hdl.handle.net/2158/1234723
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 11
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 7
social impact