"Goal"
Influence of Cryoextraction and Cold Pre-Fermentative Maceration on the Yeast Microbiota and the Volatile Compounds Profile of Sangiovese Wine / Guerrini, Simona; Galli, Viola; Mangani, Silvia; Granchi, Lisa. - In: FERMENTATION. - ISSN 2311-5637. - ELETTRONICO. - 10:(2024), pp. 1-17. [10.3390/fermentation10030148]
Influence of Cryoextraction and Cold Pre-Fermentative Maceration on the Yeast Microbiota and the Volatile Compounds Profile of Sangiovese Wine
Guerrini, Simona
;Galli, Viola
;Granchi, Lisa
2024
Abstract
"Goal"File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
fermentation-10-00148.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Pdf editoriale (Version of record)
Licenza:
Creative commons
Dimensione
1.4 MB
Formato
Adobe PDF
|
1.4 MB | Adobe PDF |
I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.