The aim of this work was to promote the production of VFAs from brewing waste.

Production of volatile fatty acids from brewing by-products / Chiara capelli, Matteo Daghio, Alessandra Adessi, Margherita Emanueli Francioli, Carlo Viti. - ELETTRONICO. - (2024), pp. 208-208. (Intervento presentato al convegno LE SCIENZE AGRARIE NELL’ANTROPOCENE: DALLA PRODUTTIVITÀ ALLA TUTELA DEL PATRIMONIO MATERIALE E CULTURALE).

Production of volatile fatty acids from brewing by-products

Chiara capelli
;
Matteo Daghio;Alessandra Adessi;Carlo Viti
2024

Abstract

The aim of this work was to promote the production of VFAs from brewing waste.
2024
LE SCIENZE AGRARIE NELL’ANTROPOCENE: DALLA PRODUTTIVITÀ ALLA TUTELA DEL PATRIMONIO MATERIALE E CULTURALE
LE SCIENZE AGRARIE NELL’ANTROPOCENE: DALLA PRODUTTIVITÀ ALLA TUTELA DEL PATRIMONIO MATERIALE E CULTURALE
Chiara capelli, Matteo Daghio, Alessandra Adessi, Margherita Emanueli Francioli, Carlo Viti
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