Responsible consumption and production (SDG 12) Good health and well-being

Consumers’ Preferences and Behaviours for Sustainable and Natural Wines: An Overview of the Literature on the Italian Market / Sottini, Veronica Alampi; Menghini, Silvio. - ELETTRONICO. - (2025), pp. 85-98. [10.1007/978-3-031-87857-2_6]

Consumers’ Preferences and Behaviours for Sustainable and Natural Wines: An Overview of the Literature on the Italian Market

Sottini, Veronica Alampi;Menghini, Silvio
2025

Abstract

Responsible consumption and production (SDG 12) Good health and well-being
2025
9783031878565
9783031878572
Uncorked: Negotiating Science and Belief in the Natural Wine Movement.
85
98
Sottini, Veronica Alampi; Menghini, Silvio
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
978-3-031-87857-2_6.pdf

Accesso chiuso

Descrizione: Book chapter
Tipologia: Pdf editoriale (Version of record)
Licenza: Tutti i diritti riservati
Dimensione 355.55 kB
Formato Adobe PDF
355.55 kB Adobe PDF   Richiedi una copia

I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificatore per citare o creare un link a questa risorsa: https://hdl.handle.net/2158/1424532
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact