Influence of cultured sea bass intake on circulating parameters related to chronic diseases / B.M. POLI; R. ABBATE; G. PARISI; G. GIORGI; D. MICHELOTTI; A. GORI; F. SOFI; L. MANNINI. - STAMPA. - (2006), pp. 10-10. (Intervento presentato al convegno AQUACULTURE AND HEALTHY EATING ¿WITH SPECIAL FOCUS ON TAILORING THE FARMED PRODUCT TO CONSUMER NEEDS, IV FORM THEMATIC NETWORK tenutosi a BIARRITZ).

Influence of cultured sea bass intake on circulating parameters related to chronic diseases

POLI, BIANCA MARIA;ABBATE, ROSANNA;PARISI, GIULIANA;GORI, ANNA MARIA;
2006

2006
AQUACULTURE AND HEALTHY EATING ¿WITH SPECIAL FOCUS ON TAILORING THE FARMED PRODUCT TO CONSUMER NEEDS, IV FORM THEMATIC NETWORK
BIARRITZ
B.M. POLI; R. ABBATE; G. PARISI; G. GIORGI; D. MICHELOTTI; A. GORI; F. SOFI; L. MANNINI
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificatore per citare o creare un link a questa risorsa: https://hdl.handle.net/2158/28544
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact