POLI, BIANCA MARIA

POLI, BIANCA MARIA  

Scienze Produzioni Agroalimentari e dell'Ambiente (DISPAA)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 221 (tempo di esecuzione: 0.018 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A study of the attitudes of the European fish sector towards quality monitoring and labelling 2003 B. JØRGENSEN; J. OEHLENSCHLÄGER; G. ÓLAFSDÓTTIR; S. TRYGGVADDÓTTIR; M. CARECHE; H. HEIA; P. NESVADBA; M. NUNES; B.M. POLI; C. DI NATALE; V. PÉREZ; H. BALLO; J. LUTEN; A. SMELT; W. DENTON; P. BOSSIER; T. HATTULA; G. AKESSON
Accrescimento relativo e distribuzione del magro in suini maschi castrati e femmine da 20 a 200 chilogrammi di peso vivo. 1984 G. GERI; O. FRANCI; A. ZAPPA; B.M. POLI
L'allevamento nella Regione di Bandundu (Zaire): risultati di uno studio preliminare 1993 A. GIORGETTI; B.M. POLI; K. TSHIKALANDANDA
ALTERNATIVE FEED INGREDIENTS: REPLACEMENT OF FISH MEAL 2003 S. KAUSHIK; F. MEDALE; B. POLI; J. PEREZ SANCHEZ; J. GUTIERRES; G. VAN DER THILLART; D. HOULIHAN; A. COOKSON
Application of multivariate analysis to sensorial and instrumental parameters of freshness in refrigerated sea bass (Dicentrarchus labrax) during shelf life 2002 G. PARISI; O. FRANCI; B.M. POLI
The atherosclerotic risk profile is affected differently by fish flesh with a similar EPA and DHA content but different n-6/n-3 ratio 2013 SOFI F.; GIORGI G.; CESARI F.; GORI A.M.; MANNINI L.; PARISI G.; CASINI A.; ABBATE R.; GENSINI G.F.; POLI B.M.
Attempt to identificate a multifactorial index for the evaluation of stress and quality in sea bass 2008 B.M. POLI; G. PARISI; G. ZAMPACAVALLO; M. MECATTI; G. GIORGI; P. LUPI
Biochemical stress indicators changes in sea bass as influenced by the slaughter method 2002 B.M. POLI; G. ZAMPACAVALLO; F. IURZAN; M. DE FRANCESCO; G. MOSCONI; G. PARISI
Biogenic amine content in Sparus aurata, Dicentrarchus labrax and Pagrus major x Dentex dentex stored at refrigerated, frozen and deep frozen conditions 2000 G. ZAMPACAVALLO; G. PARISI; B.M. POLI
Biosensors applied to biochemical fish quality indicators in refrigerated and frozen sea bass reared in aerated or hyperoxic conditions 2000 B.M. POLI; G. ZAMPACAVALLO; G. PARISI; A. POLI; M. MASCINI
Body traits and chemical composition of muscle in common Carp (Cyprinus carpio) as influenced by age and environment of rearing 1993 GERI G.; POLI B.M.; GUALTIERI M.; LUPI P.; PARISI G.
Body traits and chemical composition of muscle in the common carp (Cyprinus carpio l.) as influenced by age and rearing environment 1995 G. GERI; B.M. POLI; M. GUALTIERI; P. LUPI; G. PARISI
Body traits and chemical composition of muscle in the mirror carp (Cyprinus carpio var. specularis) as influenced by age. 1995 G. GERI; B.M. POLI; M. GUALTIERI; M. DELL’AGNELLO; M. MECATTI
Capacità digestiva degli ovini e dei caprini. 1 Digestione microbica ruminale in vitro. 1981 A. GIORGETTI; M. LUCIFERO; B.M. POLI; G. CAMPODONI; P. LUPI
Capacità digestive e fabbisogno di mantenimento del Daino e del Cervo 1991 A. Giorgetti; B.M. Poli; O. Biagioli; M.P. Ponzetta; R. Funghi
Capacità digestive e stima dei fabbisogni nutritivi del cervo nobile 1990 B.M. POLI; A. GIORGETTI; M. PONZETTA
Capacità digestive e stima dei fabbisogni nutritivi del daino 1990 A. GIORGETTI; B. POLI; M. PONZETTA
Características das carnes de bovinos Nellore do Nordeste brasileiro. 1996 F.J. BESERRA; A. GIORGETTI; R. BOZZI; R. FUNGHI; A. MARTINI; D. RONDINA; B.M. POLI; L.C.N.de M. BEZERRA; F. FORABOSCO
Caratteristiche chimiche di Mytilus Galloprovincialis Lamarck di taglia commerciale. 1994 G. PARISI; O. FRANCI; B.M. POLI; M. DELL'AGNELLO; G. GERI; G. LIPONI
Caratteristiche chimiche, fisiche e dietiche delle carni di bovini chianini 1997 M. LUCIFERO; A. GIORGETTI; B.M. POLI; R. FUNGHI; R. BOZZI; A. MARTINI; C. SARGENTINI; A. ACCIAIOLI; C. PUGLIESE