This abstract describes our work on the effect of polyphenols of different nature and from several different sources on the inhibition of amyloid aggregation in the model protein hen egg white lysozyme (HEWL)
Amyloidosis inhibition by polyphenols / S. Gestri; M. Ramazzotti; N. Mulinacci; F.F. Vincieri; M. Innocenti; B. Tiribilli; G. Manao; D. Degl'Innocenti. - STAMPA. - (2007), pp. 41-41. (Intervento presentato al convegno Phytotherapy Food & Health - 2° Verona Meeting tenutosi a Verona nel 29-30 Settembre 2007).
Amyloidosis inhibition by polyphenols
GESTRI, STEFANO;RAMAZZOTTI, MATTEO;MULINACCI, NADIA;VINCIERI, FRANCO FRANCESCO;INNOCENTI, MARZIA;MANAO, GIAMPAOLO;DEGL'INNOCENTI, DONATELLA
2007
Abstract
This abstract describes our work on the effect of polyphenols of different nature and from several different sources on the inhibition of amyloid aggregation in the model protein hen egg white lysozyme (HEWL)File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.