Comparison of the volatile profiles of saffron with different geographic origins using PTR-‐MS-‐TOF technique
PTR-MS-TOF analysis for the characterization of saffron from different geographycal origins / Elisa Masi ; Daniela Heimler; Pamela Vignolini; Annalisa Romani ; Stefano Mancuso. - STAMPA. - X National Congrss Of Food Chemistry:(2014), pp. 132-132. (Intervento presentato al convegno X Congress of Food Chemistry tenutosi a Florence nel 6-10 july 2014).
PTR-MS-TOF analysis for the characterization of saffron from different geographycal origins
HEIMLER, DANIELA;VIGNOLINI, PAMELA;ROMANI, ANNALISA;MANCUSO, STEFANO
2014
Abstract
Comparison of the volatile profiles of saffron with different geographic origins using PTR-‐MS-‐TOF techniqueFile in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Masi et al poster ChimAli.pdf
Accesso chiuso
Tipologia:
Altro
Licenza:
Open Access
Dimensione
62.34 kB
Formato
Adobe PDF
|
62.34 kB | Adobe PDF | Richiedi una copia |
I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.