HEIMLER, DANIELA

HEIMLER, DANIELA  

Scienze Produzioni Agroalimentari e dell'Ambiente (DISPAA)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 93 (tempo di esecuzione: 0.042 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A HPTLC METHOD FOR THE SEPARATION AND DETERMINATION OF LEAF FLAVONOIDS. 1988 D. HEIMLER; V. VIDRICH; P. BUZZINI
A TLC METHOD FOR SEPARATION AND IDENTIFICATION OF FLAVONES AND FLAVONE GLYCOSIDES FROM BIFLAVONES IN VEGETABLE EXTARCT 1998 D. HEIMLER; A. PIERONI; Y. HUANG
A TLC method for separation and identification of flavones and flavone glycosides from biflavons in vegetable extracts 1998 PIERONI A.; D. HEIMLER; HUANG Y.
Analisi cromatografiche di polifenoli in diverse leguminose 2003 Heimler D.; Vignolini P.; Galardi C.; Fusi P.; Romani A
ANALISI E VALUTAZIONE DI PROPRIETA’ CHELANTI E ANTIRADICALICHE DI INTEGRATORI ALIMENTARI A BASE DI ISOFLAVONI 2008 Vignolini P.; Benedetto M.T.; Heimler D.; Tanini A.; Pampaloni B.; Romani A
Analisi HPLC e dosaggi rapidi di polifenoli in varietà edibili di Brassicaceae 2004 Vignolini P.; Romani A.; Dini M.G.; Pinelli P.; Heimler D.
Analisi HPLC/DAD e HPLC/MS di flavonoidi in diverse cultivar di soia biologica 2003 Vignolini P.; Heimler D.; Galardi C.; Pinelli P.; Vincieri F.F.; Romani A.
Anti-inflammatory properties of extracts and isolated flavons from Phillyrea latifolia leaves. 1998 A. PIERONI; Y. HUANG; A.J. VLIETINCK; D. HEIMLER
Antiradical activity and polyphenol composition of Brassicaceae edible varieties 2006 Heimler D.; Vignolini P.; Dini M. G.; Vincieri F. F.; Romani A.
Capillary gas chromatography of plant tissues and soil phenolic acids. 1994 D. HEIMLER; A. PIERONI
Caratterizzazione e valorizzazione di cultivar tipiche di Phaseolus vulgaris L. 2004 Vignolini P.; Heimler D.; Dini M. G.; Pinelli P.; Mulinacci N.; Romani A.
Caratterizzazione e valutazione delle proprietà biologiche di integratori alimentari a base di isoflavoni 2007 Romani A.; Vignolini P.; Heimler D.; Brandi M.L.; Tanini A.; Pampaloni B.
Carotenoids, Polyphenols and Antioxidant Activity Evaluation in Stone-Grinded Wheat Semolina 2018 Vignolini P. , Urciuoli S., Heimler D., Romani A.
Characterization of by-products of saffron (Crocus sativus L.) production. 2008 P. Vignolini; D. Heimler; P. Pinelli; F. Ieri; A. Sciullo; A. Romani
Characterization of Marsa Matrough figs (flesh and pulp and jam): evaluation of polyphenols, anthocyanins and antiradical activit 2018 Vignolini P., Fiume P., Virtuosi I., Heimler D., Romani A.,
Characterization of Violetto di Toscana, a typical italian variety of artichoke (Cynara scolymus L.) 2006 A. ROMANI; P. PINELLI; C. CANTINI; A. CIMATO; D. HEIMLER
CHROMATOGRAPHIC BEHAVIOR OF AMINO ACIDS, THEIR DERIVETIVES AND PEPTIDES ON LAYERS OF AMMONIUM TUNGSTOPHOSPHATE AND SILANIZED SILICA GEL. 1983 L. LEPRI; P. DESIDERI; D. HEIMLER
CHROMATOGRAPHIC BEHAVIOUR OF SMALL PEPTIDES ON LAYERS OF AMMONIUM TUNGSTOPHOSPHATE. 1982 L. LEPRI; P. DESIDERI; D. HEIMLER
CLUSTER ANALYSIS IN THE COMPARISON OF TWO-DIMENSIONAL CHROMATOGRAMS 1989 D. HEIMLER; V. BODDI
Composti polifenolici in Cichorium intybus L. da agricoltura convenzionale e biodinamica 2008 Vignolini P.; Isolani L.; Heimler D.; Romani A