VIGNOLINI, PAMELA
VIGNOLINI, PAMELA
Statistica, Informatica, Applicazioni 'G. Parenti' (DiSIA)
Absorption and bioeffects of an isoflavone-based supplementation in postmenopausal women
2009 B. Pampaloni; S. Bartolini; E. Bartolini; S. Ottanelli; L. Masi; A. Romani; A. Tanini; P. Vignolini; M.L. Brandi
Adding Biochar to a Fertile Temperate Soil Has No Impact on the Growth and Very Little on the Quality of Sunflower (Helianthus annuus L.) and Ancient and Modern Wheat Varieties (Triticum spp.)
2022 Nocentini, Marco; Mastrolonardo, Giovanni; Panettieri, Marco; Vignolini, Pamela; Romani, Annalisa; Criscuoli, Irene; Knicker, Heike; Certini, Giacomo
Adipogenic effect of genistein in prepubertal and juvenile male mice
2005 Bonetti E.; Penza M.L.; Zozzini M.; Romani A.; Vignolini P.; Pampaloni B.; Tanini A.; Brandi M.L.; Caimi L.; Di Lorenzo D.
Allelopathic potential of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) genotypes on the germination and initial development of some weeds and crops
2017 El-Sadek, Ashraf, Mohamed Balah, Annalisa Romani, Francesca Ieri, Pamela Vignolini, Emad Salem1, Naem Moselhy, Ivan Virtuosi
Analisi cromatografiche di polifenoli in diverse leguminose
2003 Heimler D.; Vignolini P.; Galardi C.; Fusi P.; Romani A
Analisi di Composti Polifenolici in Frutti e Foglie in Diverse Selezioni Varietali di Myrtus communis L.
2006 Romani A.; Pinelli P.; Arapitsas P.; Vignolini P.; Nieddu G.; Chessa E.
Analisi di estratti di piante tintorie ad uso coloranti tessili naturali
2007 A. Romani; P. Vignolini; P. Pinelli; P. Buzzini
ANALISI E VALUTAZIONE DI PROPRIETA’ CHELANTI E ANTIRADICALICHE DI INTEGRATORI ALIMENTARI A BASE DI ISOFLAVONI
2008 Vignolini P.; Benedetto M.T.; Heimler D.; Tanini A.; Pampaloni B.; Romani A
Analisi HPLC e dosaggi rapidi di polifenoli in varietà edibili di Brassicaceae
2004 Vignolini P.; Romani A.; Dini M.G.; Pinelli P.; Heimler D.
Analisi HPLC/DAD e HPLC/MS di flavonoidi in diverse cultivar di soia biologica
2003 Vignolini P.; Heimler D.; Galardi C.; Pinelli P.; Vincieri F.F.; Romani A.
Analisi HPLC/DAD/MS di composti polifenolici in uve e vini di tre diverse cultivar di Vitis vinifera L. allevate nell’Agro Pontino
2008 Pinelli P.; Arapitzas P.; Ieri F.; Vignolini P.; Romani A.
Antiradical activity and polyphenol composition of Brassicaceae edible varieties
2006 Heimler D.; Vignolini P.; Dini M. G.; Vincieri F. F.; Romani A.
Assesment of genetic diversity and estimation of caffeoyl quinic acids and flavonoids in Cynara cardunculus L.
2005 Pinelli P.; Agostini F.; Vignolini P.; Portis E.; Comino C.; Lanteri S.; Romani A.
Biological activities of molecules derived from Olea europaea L. tested in vitro
2024 Pamela Vignolini; Silvia Urciuoli
Biorefinery for Innovative Production of Bioactive Compounds from Vegetable Biomass
2020 Massimo Lucarini, Alessandra Durazzo, Ginevra Lombardi-Boccia, Annalisa Romani, Gianni Sagratini, Noemi Bevilacqua, Francesca Ieri, Pamela Vignolini, Margherita Campo, Francesca Cecchini
Caratterizzazione delle specie ed ottenimento degli estratti tintori
2013 Scardigli, A.; Pinelli, P.; Vignolini, P.; Romani, A.
Caratterizzazione di alcune biodiversità e prodotti tipici toscani
2002 Romani A.; Pinelli P.; Galardi C.; Vignolini P.
Caratterizzazione e monitoraggio di composti polifenolici in tessuti fogliari di grano (Triticum Aestivum)
2004 Cartelat A.; Cerovic Z.G.; Agati G.; Galardi C.; Vignolini P.; Romani A
Caratterizzazione e valorizzazione di cultivar tipiche di Phaseolus vulgaris L.
2004 Vignolini P.; Heimler D.; Dini M. G.; Pinelli P.; Mulinacci N.; Romani A.
Caratterizzazione e valutazione delle proprietà biologiche di integratori alimentari a base di isoflavoni
2007 Romani A.; Vignolini P.; Heimler D.; Brandi M.L.; Tanini A.; Pampaloni B.