Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 80 di 98
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Cell wall polysaccharides released during the alcoholic fermentation by Schizosaccharomyces pombe and S. japonicus: quantification and characterization 2016 Paola Domizio, Livio Lencioni, Linda Bisson
Lachancea thermotolerans as an alternative yeast for the production of beer 2016 Domizio, Paola; House, J. F.; Joseph, C. M. L.; Bisson, L. F.; Bamforth, C. W.
Controlled mixed fermentation at winery scale using Zygotorulaspora florentina and Saccharomyces cerevisiae 2016 Lencioni, Livio; Romani, Cristina; Gobbi, Mirko; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio; Domizio, Paola
What non-Saccharomyces Yeasts Can Bring to your Wines 2017 Paola Domizio,
Schizosaccharomyces japonicus: a polysaccharides overproducing yeast to be used in mixed fermentation 2017 Cristina Romani, Livio Lencioni, Mirko Gobbi, Ilaria Mannazzu, Maurizio Ciani, Linda Bisson, Paola Domizio,
Potassium Polyaspartate, a New Compound for Tartrate Stabilization of Wine 2017 Sara Cappelli, Valentina Canuti, Monica Picchi, Bruno Zanoni, Hend Letaief ,Gianni Triulzi, Paola Domizio
Cell wall polysaccharides released during the alcoholic fermentation by Schizosaccharomyces pombe and S. japonicus: quantification and characterization 2017 Domizio, Paola; Liu, Y.; Bisson, L. F.; Barile, D.
Purification of caprine oligosaccharides at pilot-scale 2017 Aquino Leticia, F. M. C.; de Moura Bell Juliana, M. L. N.; Cohen Joshu, L.; Liu, Yan; Lee, Hyeyoung; de Melo Silva Vitor, L.; Domizio, Paola; Conte Junior Carlos Adam, ; Barile, Daniela
Yeasts 2017 Bisson, Linda F.; Lucy Joseph, C. M.; Domizio, Paola
Yeasts, mannoproteins and wine quality 2018 Paola Domizio
Evaluation of the Yeast Schizosaccharomyces japonicus for Use in Wine Production 2018 Paola Domizio, Livio Lencioni, Luca Calamai, Lorenzo Portaro, Linda Bisson
Schizosaccharomyces japonicus: lievito con elevata capacità di rilascio di polisaccaridi - valutazione dell’impatto sulla stabilità proteica dei vini 2018 Paola Domizio, Livio Lencioni, Lorenzo Portaro, Linda Bisson
An integrated bioprocess to recover bovine milk oligosaccharides from colostrum whey permeate 2018 Bell, Juliana M. L. N. de Moura; Cohen, Joshua L.; Aquino, Leticia F. M. C. de; Lee, Hyeyoung; Silva, Vitor L. de Melo; Liu, Yan; Domizio, Paola; Barile, Daniela
Zygotorulaspora florentina and Starmerella bacillaris in multistarter fermentation with Saccharomyces cerevisiae to reduce volatile acidity of high sugar musts 2018 Lencioni, L.; Taccari, M.; M., Ciani; Domizio, P.
Microbiota of fermented beverages 2018 Ciani, M., Mannazzu, I., Domizio, P.
Schizosaccharomyces japonicus: A Polysaccharide-Overproducing Yeast to Be Used in Winemaking 2018 Romani, Cristina; Lencioni, Livio; Gobbi, Mirko; Mannazzu, Ilaria; Ciani, Maurizio; Domizio, Paola
Protection of wine from protein haze using Schizosaccharomyces japonicus glycoproteins 2019 Simone Ignesti, Bruno Zanoni, Paola Domizio
Chemical and sensory characteristics of Sangiovese wines obtained by Saccharomyces cerevisiae and Schizosaccharomyces japonicus mixed culture fermentations 2019 Lorenzo Portaro, Jonathan Rinaldi, Valentina Canuti, Valentina Millarini, Monica Picchi, Livio Lencioni, Paola Domizio
Proceedings of the XXIV Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science, Technology and Biotecnology 2019 Valentina Canuti, Caterina Dinnella, Paola Domizio, Giovanna Fia, Livio Lencioni, Erminio Monteleone, Monica Picchi, Sara Spinelli, Bruno Zanoni
Yeast killer toxins: from ecological significance to application 2019 Mannazzu, Ilaria ; Domizio, Paola ; Carboni, Gavino ; Zara, Severino ; Zara, Giacomo ; Comitini, Francesca ; Budroni, Marilena ; Ciani, Maurizio
Mostrati risultati da 61 a 80 di 98
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile