VIGNOLINI, PAMELA

VIGNOLINI, PAMELA  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Conventional, organic and biodynamic farming: differences in polyphenol content and antioxidant activity of Batavia lettuce. 2012 D. Heimler; P. Vignolini; P. Arfaioli; L. Isolani; A. Romani
GCxGC/TOF, GC-MS AND HPLC-DAD CHARACTERIZATION OF EMILIA ROMAGNA AUTOCHTHON DRIED ONION (Allium cepa L.) FOR FOOD AND NUTRACEUTICAL APPLICATIONS 2017 Cecchi, L., Ieri, F. , Vignolini, P., Belcaro, M.F., Mulinacci, N., Romani, A.
POLYPHENOL AND VOLATILE COMPOUNDS IN KIWIFRUIT (ACTINIDIA DELICIOSA) BALSAMIC VINEGAR AND DERIVATIVE PRODUCTS 2018 Ieri Francesca, Vignolini Pamela, Villanelli Fabio, Calamai Luca, Romani Annalisa
Polyphenol Content and Antiradical Activity of “Sarconi” Beans (Phaseolus vulgaris L.) Ecotype 2013 A. Romani; P. Vignolini; M.A. Falvino ; D. Heimler