DE TOFFOLI, ALESSANDRA

DE TOFFOLI, ALESSANDRA  

Scienze e Tecnologie Agrarie, Alimentari, Ambientali e Forestali (DAGRI)  

Mostra records
Risultati 1 - 9 di 9 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Acuità sensoriale e tratti psicologici come modulatori dell'accettabilità di cibi salutari 2020 Alessandra, De Toffoli
Associations between food neophobia and responsiveness to "warning" chemosensory sensations in food products in a large population sample 2018 Laureati, M.*; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Cattaneo, C.; Proserpio, C.; De Toffoli, A.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Torri, L.; Peparaio, M.; Arena, E.; Bonello, F.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Gatti, E.; Piasentier, E.; Tesini, F.; Pagliarini, E.
Chemosensory quality and intensity reflected in implicit affective responses 2023 Pierguidi, L.; Prescott, J.; Spinelli, S.; Dinnella, C.; De Toffoli, A.; White, T.L.; Monteleone, E.
Estratti da uve immature: produzione, caratterizzazione e utilizzo nel vino ed altre matrici alimentari come antiossidanti e fortificanti 2021 Giovanna Fia, Ginevra Bucalossi, Lucrezia Chiti, Alessandra De Toffoli, Caterina Dinnella, Erminio Monteleone, Bruno Zanoni
Functional and sensory properties of phenolic compounds from unripe grapes in vegetable food prototypes 2020 Ginevra Bucalossi, Giovanna Fia, Caterina Dinnella, Alessandra De Toffoli, Valentina Canuti , Bruno Zanoni, Maurizio Servili, Ella Pagliarini, Tullia Gallina Toschi, Erminio Monteleone
Influences of Psychological Traits and PROP Taster Status on Familiarity with and Choice of Phenol-Rich Foods and Beverages 2019 De Toffoli, Alessandra; Spinelli, Sara; Monteleone, Erminio; Arena, Elena; Di Monaco, Rossella; Endrizzi, Isabella; Gallina Toschi, Tullia; Laureati, Monica; Napolitano, Fabio; Torri, Luisa; Dinnella, Caterina
Saper capire e regolare le proprie emozioni: evidenze dalle neuroscienze 2017 De Toffoli A.*, Marzi T., Spinelli S., Monteleone E., Viggiano M. P.,
Sensory and chemical profile of a phenolic extract from olive mill waste waters in plant-base food with varied macro-composition 2019 De Toffoli A., Monteleone E., Bucalossi G., Veneziani G., Fia G., Servili M., Zanoni B., Pagliarini E., Gallina Toschi T., Dinnella C.
Skin conductance responses to oral stimuli: The role of taste quality and intensity, and personality traits 2023 Spinelli S.; Pierguidi L.; Gavazzi G.; Dinnella C.; De Toffoli A.; Prescott J.; Monteleone E.